Nieuwe Zefiro Plus-serie van Roller Team

Roller Team Zefiro Plus campers

Nieuwe Zefiro Plus-serie van Roller Team

Een van de populairste modellen van Roller Team is de Zefiro. Deze serie campers is verkrijgbaar in diverse varianten en ook in een groot aantal indelingen. Roller Team gaat nu ook een verbeterde, opgewaardeerde versie van de Zefiro leveren, die Zefiro Plus wordt gaat heten.

Hiervoor heeft Roller Team een aantal populaire modellen uit de Zefiro-reeks geselecteerd. Hierbij kunnen kopers kiezen of ze een Ford Transit of Fiat Ducato basisvoertuig willen.

Zefiro Plus

Roller Team Zefiro Plus campersUiteraard heeft Roller Team ervoor gezorgd dat deze modellen zich voldoende onderscheiden van de normale Zefiro-modellen. Zo is het design aan buitenzijde aangepast, hebben ze ook een ander interieur gekregen en een uitgebreidere standaarduitrusting. In tegenstelling tot de normale Zefiro-reeks, kun je bij de Zefiro Plus dus ook kiezen voor een Fiat of Ford basisvoertuig. De Fiat Ducato is wel iets duurder dan de Ford Transit. Ook het design is dus aangepast. De Roller Team Zefiro Plus heeft onder meer een zilvergrijze cabine en grijze graphics op de polyester opbouw en cabine. In het interieur kun je duidelijk zien dat je met een Italiaanse camper te maken hebt. Het is met smaak ingericht waarbij je de Italiaanse flair herkent.

Indelingen

Waar de normale Zefiro-serie dus in een groot aantal varianten en indelingen verkrijgbaar is, is dat bij de Zefiro Plus niet het geval. De website van Roller Team is er nog niet erg duidelijk over. Voor zover onze informatie reikt zal de Zefiro Plus verkrijgbaar zijn als halfintegraal en als crossover camper. Verder heeft Roller Team voor deze serie zoals gezegd een selectie van de populairste indelingen gekozen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel