Nieuwe Viica-serie van Hannes Camper biedt meer functionaliteit en comfort

Viica-serie van Hannes Camper
Nieuwe Viica-serie van Hannes Camper biedt meer functionaliteit en comfort

Het Duitse bedrijf Hannes Camper, ooit begonnen als verhuurder van buscampers, heeft zich ontpopt tot een gerespecteerde producent in de camperbranche. Het verhaal van Hannes Camper is daardoor best opmerkelijk. Er zullen immers niet veel bedrijven zijn die van camperverhuurder naar producent zijn overgegaan.

Het verhuren van campers blijft overigens gewoon een van de kernactiviteiten van het bedrijf. Maar met de lancering van de Viica-serie, medio januari op de CMT-beurs in Stuttgart, betreedt het bedrijf een nieuwe fase in zijn bestaan.

Viica-serie biedt meer comfort en functionaliteit

De Viica-serie, gebouwd op de solide basis van de Citroën Jumper, vertegenwoordigt de evolutie van Hannes Camper van verhuur naar productie. Waar de vorige modellen nog vrij basic waren, moet de nieuwe Viica-serie veel meer comfort en functionaliteit brengen.

Deze nieuwe serie bestaat vooralsnog uit twee verschillende modellen. De Viica-serie bestaat uit twee modellen die elk een eigen benadering tonen. Met de Viica-serie zet Hannes Camper een belangrijke stap vooruit. Deze campers beloven een betere combinatie van kwaliteit, comfort, en innovatief design, wat hen aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan camperenthousiasten.

De 6 meter lange Viica: compact en efficiënt

De 6 meter lange Viica valt op door zijn efficiënte ruimtegebruik en comfort, ondanks de compacte afmetingen. De camper heeft een vrij klassieke indeling, met een dwarsbed achterin en de zitgroep voorin. Het schuin geplaatste keukenblok benadrukt de slimme indeling en het streven naar praktisch gebruiksgemak.

De 6,40 meter lange Viica: meer ruimte voor individualiteit

Het langere model van 6,40 meter biedt met zijn eenpersoonsbedden achterin en de extra opbergruimte een andere kijk op ruimtelijkheid en individualiteit. Dit model, met zijn grotere keukenblok, spreekt kampeerders aan die meer ruimte en privacy waarderen.

Stijlvol en functioneel interieur

Het interieur van de Viica-serie getuigt van een focus op stijl en functionaliteit. De combinatie van hoogwaardige materialen en oog voor detail resulteert in een comfortabele en luxueuze kampeerervaring.

Marktintroductie en prijsstelling

De verwachtingen bij Hannes Camper zijn uiteraard hooggespannen voor de marktintroductie van de Viica-serie in januari. Met een competitieve prijsstelling wil Hannes Camper een breed publiek bereiken. De prijzen zijn helaas nog niet bekend. De officiële lancering zal ongetwijfeld meer onthullen over de prijzen en uitrusting van deze nieuwe serie.