Nieuwe serie instapmodellen bij LMC

LMC Element camper instapmodel seizoen 2020

Nieuwe serie instapmodellen bij LMC

LMC introduceert een nieuwe serie instapmodellen. De Element-serie richt zich op een wat jongere doelgroep en zal modeljaar 2020 ingaan met twee indelingen. Halverwege het seizoen zal LMC er nog twee indelingen aan toevoegen.

De campers zijn ontwikkeld voor jongere stellen maar zijn ook geschikt voor jonge gezinnen. Standaard zijn ze voor twee personen ontwikkeld. Optioneel kunnen er nog twee extra slaapplaatsen worden gecreëerd.

Instapserie

LMC omschrijft de nieuwe Element-modellen zelf als jong, flexibel en dynamisch. Bodo Diller, Brand Manager bij LMC Caravan GmbH & Co. KG, licht toe: “De nieuwe Element is licht, flexibel en compact tegelijk, en het dynamische design staat voor veel rijplezier. Het juiste instapmodel voor zowel mensen die jong van hart zijn als kleine gezinnen die zich verheugen op zorgeloze tochten met een hoogwaardige camper. De eerste twee indelingen zullen worden gevolgd door twee andere, die we in januari 2020 zullen presenteren op de CMT in Stuttgart.”

Enkele bedden

LMC Element camper instapmodel seizoen 2020Voorlopig zijn de LMC Element-campers dus in twee indelingen verkrijgbaar. De T668 G is de kleinste van de twee. Hij heeft een totale lengte van 6,98 meter. De T758 G is bijna een halve meter langer. Beide hebben een breedte van 2,32 meter en de stahoogte bedraagt 2,12 m. Het dak en de vloer zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof. Beide indelingen hebben achterin enkele bedden. De T668 G heeft verder de belende indeling met de keuken langs de rechterzijde en langs de linkerzijde de was/toiletruimte en daarvoor ene dwarsbankje en tafel. De T758 G voorin aan iedere zijde een langsbank met daartussen een tafel met opklapbaar blad. De douche is bij deze uitvoering in een separate ruimte ondergebracht.

Doordacht

LMC Element camper instapmodel seizoen 2020Verder zien we in LMC Element diverse slimme details. Zo kun je de LMC Element makkelijk betreden dankzij de lage drempel en de oversized carrosseriedeur, die is voorzien van een handige afvalbak. De verlengde buitenspiegels verbeteren het zicht naar achteren aanzienlijk en het grote panoramavenster zorgt voor voldoende daglicht bij de zitgroep en keuken. Dankzij de koudschuimmatrassen met meerdere zones is het prima slapen in de LMC Element.

Extra uitrustingspakketten

Wie de behoorlijk omvangrijke standaarduitrusting van de Element nog verder uit wil breiden kan bij LMC kiezen uit in totaal tien speciale uitrustingspakketten. Deze variëren van een winterpakket met convectieverwarming en vloerverwarming tot het Avantgarde-pakket met extra garagedeur en opbergklep aan de bestuurderszijde.