Facile-en-route Campergids 2020 krijgt nieuwe opzet

Facile-en-route Campergids 2020

Nieuwe opzet voor Facile-en-route Campergids 2020

De Facile-en-route Campergids behoort tot de populairste gidsen onder de Nederlandse camperaars. Deze overbekende gids met overnachtingsplaatsen en alle aanverwante informatie krijgt komend jaar een nieuwe opzet.

De nieuwe gids is zojuist verschenen. We kunnen alleen beter van die gidsen spreken want de informatie is nu over drie delen verdeeld. Dat betekent dat je toch wat minder papier mee hoeft te nemen, tenzij je alle Europese landen wenst te bezoeken.

Drie delen

Het is de 23ste editie van deze populaire camperplaatsengids die door Facile Media wordt uitgegeven. Het totaal aantal camperplaatsen is iets gestegen. In de 2020-editie van de Facile-en-route Campergidsen vind je nu informatie over meer dan 11.000 camperplaatsen. Je kunt de overnachtingsplaatsen in de diverse Europese landen eenvoudig vinden door middel van een aantal kaarten in kleur met een aanduiding van de locaties. Alles is per land ingedeeld en daarbinnen weer per deelstaat, provincie of regio. Van ieder gebied vind je naast een korte inleiding ook situatiekaartjes zodat je alles makkelijk kunt vinden. Je vindt in de Facile-en-route Campergids niet alleen camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings. De gids bevat ook adressen van serviceplaatsen, waar je afvalwater kunt lozen en drinkwater kunt tanken. Ook de GPS-coördinaten, zodat je de camperplaatsen in het navigatiesysteem kunt invoeren, zijn aanwezig.

Ook via Camperstop-App

Je kunt alle camperplaatsen uit de gids ook opzoeken via de Camperstop-App. Deze krijg je gratis bij aanschaf van een van de Facile-en-route Campergidsen. Hiermee zou je de gids ook thuis kunnen laten en dan dus alleen gebruiken bij de voorbereidingen voor je reis.

De gidsen zijn voor € 16,95 per deel te koop bij Camperreiswinkel.nl, bol.com, de ANWB en een groot aantal camperbedrijven & kampeer/vrijetijdswinkels.