Nieuwe France Passion gids verschijnt volgende week

France Passion gids 2018

Nieuwe France Passion gids verschijnt volgende week

Wie vaak naar Frankrijk gaat met de camper, kan bijna niet zonder het lidmaatschap van France Passion. Leden van France Passion mogen namelijk gratis met de camper overnachten bij duizenden fruit- en wijnboeren verspreid over heel Frankrijk.

Als je lid van France Passion bent, mag je daar echt helemaal gratis een nachtje met de camper staan, zonder enige verder verplichting. Je bent er uitsluitend te gast en dus niet verplicht om producten van die boer te kopen. Het wordt natuurlijk wel gewaardeerd als je wat koopt, maar het hoeft echt niet. Uiteraard is het niet meer dan normaal dat je de boer netjes begroet en bedankt.

Goed om te weten: je mag bij de aangesloten boeren uitsluitend met zelfvoorzienende campers overnachten. Het zijn geen campings, de eventueel aanwezige faciliteiten zijn over het algemeen minimaal. In de gids wordt bij iedere deelnemende boer aangegeven welke voorzieningen er zijn.

Binnenkort begint weer het nieuwe lidmaatschapsjaar. Wie lid van France Passion wil worden, kan nu de France Passion gids 2018 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet te bestellen, hij is volgende week beschikbaar. Het lidmaatschap € 33 per jaar. Het loopt dit seizoen van 1 maart 2018 tot 21 april 2019. Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd, je krijgt jaarlijks wel een bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen. Je kunt de gids onder anderen bestellen bij Camperreiswinkel.nl.

Meer informatie, achtergronden en ervaringen in onze afdeling France Passion.