Nieuwe fietsendragers bij Memo

Memo E-Bike Lift Short

Nieuwe fietsendragers bij Memo

Memo Europe, een van de grootste toeleveranciers van de Nederlandse camperdealers, heeft een aantal nieuwe uitvoeringen van haar fietsendragers in het programma opgenomen.

Het programma van Memo is op dat gebied al erg uitgebreid en wordt nóg completer door de nieuwe varianten die van deze fietsendragers worden aangeboden.

E-bike Lift Short

De E-bike Lift is een van de populairste modellen e-bikedragers. Memo biedt er nu ook een kortere variant van aan. Deze variant is speciaal ontworpen voor campers die aan de achterkant een serviceluik of garagedeur hebben. Doordat de montagepunten ook dichter op elkaar zitten dan bij de standaard E-bike lift is deze drager voor nog meer campers geschikt.

E-bike Lift met rail

Verder is de E-bike lift nu verkrijgbaar als rail variant. Deze kan aan rails op de achterwand worden gemonteerd. Ook hiervan is een korte (Short) versie leverbaar.

Sky-Star fietsendrager

De Sky-Star is een drager die aan het chassis wordt gemonteerd. De Sky-Star is voortaan in hoogte verstelbaar. Daardoor blijven de verlichting en nummerplaat van de camper gewoon zichtbaar. Daardoor zijn er geen lichtbalk en kabelset meer nodig. Bovendien is de Sky-Star nu ook opklapbaar. Als hij niet gebruikt wordt kan er 40 cm worden bespaard. Het draagvermogen bedraagt 75 kg, wat ruim voldoende is voor twee e-bikes of drie gewone fietsen.

Van-Star VW New Crafter

Memo heeft de Van-Star speciaal ontworpen voor buscampers. Deze drager is nu ook beschikbaar voor de Volkswagen New Crafter. Het fietsenrek is wegdraaibaar zodat de achterdeur(en) van de buscamper toegankelijk blijven. Ook de Van-Star wordt gemonteerd op het chassis. Het draagvermogen van 60 kilo is voldoende om twee e-bikes mee te kunnen nemen. De Van-Star is ook verkrijgbaar voor de Fiat Ducato L1-L3, Ducato L4, Volkswagen T5/T6 en Mercedes Sprinter.