Nieuwe camperplaatsen in Leeuwarden

camperplaats leeuwarden

Maar liefst 12 nieuwe camperplaatsen in Leeuwarden.

LEEUWARDEN – Volgende week, op 12 april aanstaande, wordt er in Leeuwarden een nieuwe camperplaats geopend aan de jachthaven in Zuiderburen. Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad Europa 2018, komt hiermee tegemoet aan de wensen van vele camperaars.

Die behoefte bleek uit onderzoek van de gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân en de Nederlandse Kampeerauto Club. De nieuwe camperplaats biedt plek aan 12 campers.

Bovendien is de nieuwe camperplaats nét op tijd open om camperaars mee te laten genieten van de The Passion, die op donderdag 13 april in Leeuwarden wordt georganiseerd.

Als een echte Leeuwarder

Eigenaar Jarno Hulshof., zelf een camperfanaat, vertelt: ‘Zo midden in de wijk Zuiderburen waan je je even een echte Leeuwarder. Je doet je boodschappen bij de Jumbo en de bushalte is op vijf minuten loopafstand. Ideaal als je met een camper reist.’

Warm welkom voor camperaars

camperplaatsen in LeeuwardenCamperplaats Leeuwarden biedt haar gasten ook een warm welkom in Leeuwarden. Zij ontvangen namelijk, mede met het oog op de Culturele Hoofdstad 2018, een unieke ‘sleutel van de stad’. Op vertoon van deze Camperplaats Leeuwarden sleutel krijgt men korting bij tientallen aangesloten bedrijven en instellingen.