Nieuwe bustenten en voortent van Vango

Vango voortenten bustenten

Nieuwe bustenten en voortent van Vango

Vango heeft voor dit seizoen een reeks nieuwe voortenten en bustenten voor campers ontwikkeld die het reizen met de camper nog comfortabeler moeten maken.

Het betreft twee bustenten voor buscampers op basis van de VW Transporter en een universele voortent voor (half-)integraal en alkoof campers.

Sentinel Sport-stof

De nieuwe Vango bustenten en voortent zijn gemaakt van een nieuwe, innovatieve stof genaamd Sentinel Sport. Deze is volledig waterdicht, gemakkelijk te reinigen en brandvertragend. De stof is voorzien van de ColourLok- technologie om kleurvervaging te voorkomen.

Nieuwe bustenten voor VW-campers

Vango breidt de Sport-serie uit met de Magra en Tolga bustenten. Deze zijn speciaal ontworpen voor buscampers op basis van de Volkswagen Transporter. Beide bustenten zijn vrijstaand. Je kunt ze dus op de camping laten staan als je met de camper de omgeving wilt verkennen of boodschappen gaat doen. Vango heeft veel aandacht besteed aan de flexibiliteit en functionaliteit. Ook zijn ze snel op te zetten en af te breken. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt voor camperaars die wat langer op één plaats blijven staan, maar ook weekendavonturiers die graag fietsen, kajakken of surfen en behoefte hebben aan extra ruimte voor hun uitrusting of gasten.

Magra bustent

Vango Magra bustentDe opblaasbare en snel op te zetten Magra bustent heeft zowel een voor- als achteringang. Daardoor bevindt een van de deur zich altijd aan de beschutte zijde. Bovendien kun je hem, als je beide deuren opendoet, ook alleen als beschutting tegen de regen of zon gebruiken en tegelijkertijd volop van de frisse lucht en het uitzicht genieten. Maar dankzij het volledig ingenaaid grondzeil kan de tent ook hermetisch worden afgesloten om tocht en insecten buiten te sluiten.

Tolga bustent

Vango Tolga bustentDe Tolga is een relatief compacte bustent die over alle eigenschappen van Vango’s grotere bustenten beschikt. Zo heeft hij ook de AirBeam-technologie waardoor je de tent in slechts 8 minuten op kunt zetten en de tent ook een uitstekende ruimte/gewichtsverhouding heeft. Ook de Tolga heeft een volledig ingenaaid grondzeil. De Bracer beams verbeteren de stabiliteit van de AirBeam structuur terwijl de Skyliner de condensatie vermindert. De overkapping voor de ingang zorgt niet alleen voor extra beschutting maar is ook handig om een fiets onder te stallen. Ook de Tolga is vervaardigd van de eerdergenoemde Sentinel Sport-stof. Optioneel is er voor de Tolga ook een slaaptent leverbaar.

Motor Montelena

Vango Motor Montelena camper voortentDit model borduurt voort op het succes van Montelena caravanvoortent. De nieuwe Motor Montelena is niet vrijstaand en moet je dus afbreken als je met de camper gaat rijden. Dankzij Vango’s innovatieve AirBeam-technologie kun je hem binnen een kwartier opzetten en heeft hij een robuuste, windvaste structuur. De dakvensters zorgen voor extra veel daglicht. Er zijn diverse optionele extra’s leverbaar, onder andere muskietengaasdeuren voor de warme zomerdagen, een mesh-gronddeken en een erker voor extra slaapkamerruimte. De Motor Montelena is verkrijgbaar in vier hoogtes en daardoor geschikt voor nagenoeg alle alkoof campers en (half-)integraal campers.