Nieuw interieur voor Roller Team Livingstone buscampers

Roller Team Livingstone buscampers

Nieuw interieur voor Roller Team Livingstone buscampers

We zien zo nog niet zo gek veel, de buscampers van Roller Team. Het Italiaanse merk heeft besloten om haar Livingstone buscampers in modeljaar 2019 uit te rusten met een geheel nieuw ontwikkeld interieur.

De vernieuwing is behoorlijk rigoureus. Zo heeft Roller Team niet houtdecor en de stoffering veranderd maar ook corpus van de meubels vernieuwd en de maatvoeringen hier en daar aangepast.

Roller Team Livingstone buscampersDie verandering zie je ook meteen, want de nieuwe meubels waar de Livingstone buscampers voortaan mee worden geleverd hebben rechte kanten waarbij de randen en hoeken zijn afgerond. De combinatie van lichte en donkere tinten, waar Roller Team voor heeft gekozen, geven het interieur een aantrekkelijke en levendige indruk. De donkerbruine vlakken en de accenten van de stoffering vormen een fraai contrast met de lichte oppervlakten, die zijn afgewerkt in een mix van gebroken wit en licht houtdecor. Roller Team heeft ook de binnenwanden van de Linvingstone vernieuwd, rond de vensters zijn de wanden voortaan voorzien van stof.

Met ingang van modeljaar 2019 voert Roller Team de Livingstone buscampers voortaan ook uit met een 4 kW gasverwarming, extra USB-aansluitingen, grotere vensters en LED-lichtlijsten in de meubels.

Livingstone Advance

Roller Team Livingstone buscampersEr is ook een Advance-uitvoering van de Livingstone. In deze uitvoering zijn de frontjes van de bovenkastjes uitgevoerd in antraciet met rode en metaalkleurige accenten. Deze uitvoering heeft ook extra LED-verlichting, een opklapbare tafel die ook buiten kan worden gebruikt, extra bergvakken achterin, een mooier aanrechtblad, twee panoramische dakluiken, elektrisch opstapje, een hor voor de toegangsdeur, plissé verduistering, Cruise Control, Climate Control en bumpers in carrosseriekleur.

De prijzen zijn volgens Roller Team nagenoeg gelijk gebleven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel