Nieuw Garmin navigatieapparaat voor camperaars

Garmin Camper 780 MT-D

Camper 780 MT-D navigatieapparaat voor camperaars

De Camper 780 MT-D is het nieuwste navigatietoestel van Garmin voor caravanners en camperaars. Je kunt in dit apparaat de afmetingen en andere parameters van het voertuig of de voertuigcombinatie invoeren zodat daar met de routeplanning rekening mee wordt gehouden.

Uiteraard is het apparaat ook voorzien van de mogelijkheid om live verkeersinformatie te tonen op het nagenoeg randloze 7-inch touchscreen.

Camperaars en caravanners zullen met name blij zijn met de uitgebreide route-informatie over bijvoorbeeld hoogteverschillen, hellingen, wildwissels, spoorwegovergangen en nog veel meer.

Garmin heeft de kaarten nog verder verbeterd zodat deze optimaal worden getoond op het hoogwaardige beeldscherm en nog overzichtelijker zijn. Het apparaat heeft voorgeïnstalleerde kaarten van maar liefst 46 Europese landen. Actualiseren gaat eenvoudig via een wifiverbinding. Behalve kaarten bevat de Garmin Camper 780 MT-D ook een grote database met toeristische informatie en aanbevelingen van TripAdvisor en Foursquare. Daarnaast is er natuurlijk ook informatie voor kampeerders en camperaars aanwezig, zoals de campers en camperplaatsen van ACSI, NKC Campercontact en Trailer’s Park. Je kunt hierbij filteren op voorzieningen en prijzen. Ook zijn er foto’s en aanvullende informatie van de overnachtingsplaatsen aanwezig.

Live informatie met de Garmin Drive App

Wie deze app op de smartphone installeert en aan de Camper 780 MT-D koppelt, kan nog veel meer. Je kunt dan niet alleen je e-mailberichten bekijken maar ook informatie bekijken over het weer, verkeershinder en brandstofprijzen langs de route. Wie geen gebruik van deze app wil maken, krijgt verkeersinformatie via Garmin Digital Traffic (via DAB+) of TMC. Dankzij de Bluetoothfunctie kun je het Garmin navigatieapparaat ook als carkit gebruiken. Daarnaast kun je het apparaat ook koppelen aan de Garmin BC 40 achteruitrijcamera?.