NANOC glascoating op uw camper

NANOC glascoating op uw camper

NANOC glascoating op uw camper

Een camper is een prachtig bezit waar u misschien lang voor hebt gespaard en dus ook heel lang van wilt genieten. Nanoc BV is al jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van onze nanocoating, ook wel glascoating genoemd. Wij zien de toegevoegde waarde in van deze coating op uw camper waardoor u uiteindelijk een grote besparing zult realiseren. Dit ziet u terug in onderhoud en slijtage.

Aan het woord  is de heer T. Fransen, directeur van het in Spijkenisse gevestigde professionele Nanoc BV. Zij zijn een bedrijf met een klein team van 4 man wat gespecialiseerde opdrachten uitvoert.

“We hebben veel klanten in de industrie, o.a. DSM, APM-Terminal, ECT-Poort terminal, Havenbedrijven, VOPAK en Alchem. Daarnaast mogen we ook vastgoedeigenaren tot onze klantenkring rekenen. Voor hen behandelen we gebouwen met onze beschermende coating. We hebben door middel vantesten aantoonbaar gemaakt dat bijvoorbeeld kaal C-staal, wanneer we dit maanden in brakwater laten liggen, niet roest, terwijl het onbehandelde gedeelte al flink is aangetast”, aldus de heer Fransen.

Hij spreekt verder, “Ook zien we een toename van aanvragen van verenigingen van eigenaren, waarbij we het glas van bijvoorbeeld hoogbouw in Rotterdam moeten behandelen. Steeds is het doel het oppervlakte te beschermen tegen slijtage en vervuiling. Hierdoor zijn er aanzienlijk minder schoonmaakkosten en slijten de oppervlakten minder snelwaardoor deze minder snel vervangen behoeven te worden”.

Hoe werkt een glascoating?

Wanneer u het glas of oppervlak van uw camper onder een microscoop zou bekijken, dan zit het vol met kraters, putjes en oneffenheden, Ook al voelt het met de hand glad aan. Dit is dan ook de reden dat insecten zichzelf kunnen vasthouden aan de voorruit wanneer u rijdt. Deze oneffenheden zorgen er dus ook voor dat vuil zich makkelijk kan hechten en de oppervlakte er op den duur vuil uitziet. Oppervlakten van afgelakte objecten als een boot, camper of auto werken net zo.

Door het zorgvuldig aanbrengen van een glascoating brengen we een permanente laag aan op het bestaande oppervlakte. De microscopische oneffenheden worden op deze manier gevuld met onze transparante coating waardoor het oppervlakte pas écht glad wordt en vuil zich niet meer kan hechten.

We verklaren hiermee echter niet dat uw camper nooit meer vuil zal worden want dat is onmogelijk. Wat we wél kunnen garanderen is dat vuil zich niet meer zal hechten en u dus gemakkelijk met een tuinslang de camper kan reinigen. Ook de moeilijk te verwijderen regenspoortjes vanuit de dakgoot langs uw camper zullen tot het verleden behoren.

Onze klanten welke hun camper hebben laten behandelen merken dat wanneer zij een lange reis hebben gemaakt de insecten welke op de voorzijde en de spiegels zijn verplet er heel makkelijk verwijderd kunnen worden.

De glascoating beschermt uw camper tegen vervuiling, krassen, verkrijting en klimaatinvloeden van buitenaf.

Terug naar de basis:

Om de coating goed aan te kunnen brengen wordt het oppervlakte van de camper eerst grondig gereinigd. Alle vuil, wax en poetsmiddelen worden door ons verwijderd. Zodat onze hoogwaardige coating een optimale hechting krijgt.

Goed om te weten:

  • Wanneer u schade aan uw camper zou krijgen waarbij de lak is beschadigd, dan kunnen we de glascoating weer opnieuw aanbrengen op alleen die delen die opnieuw gespoten zijn.
  • Onze coating kan worden aangebracht op aluminium, autolak, glas, hout, RVS, brons, gelcoat en Polycarbonaat.
  • Garantie op onze producten en de behandeling is afhankelijk van het oppervlakte en de staat waarop we onze producten moeten aanbrengen. De garantie ligt tussen de 5 en 10 jaar en wordt vooraf vastgesteld.
  • Na de behandeling wordt de kwaliteit door middel vaneen garantiecertificaat gegarandeerd.

Wij zien de toegevoegde waarde in van deze coating op uw camper waardoor u uiteindelijk een grote besparing zult realiseren. Dit ziet u terug in onderhoud en slijtage.

Via de website van Nanoc bv kunt u een aanvraag indienen en een vrijblijvende offerte ontvangen.

Nanoc BV
Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse
Telefoon 085 08 610 51
www.nanoc.nl