Monster Auto in Dordrecht past werkplaats voor campers aan

Fiat Professional dealer Monster BV te Dordrecht kreeg steeds vaker verzoek voor onderhoud aan Campers. “Tot begin dit jaar hebben we helaas wat campereigenaren teleur moeten stellen” zegt Kor Monster, eigenaar van Monster Auto BV.

“De hefbruggen waar we mee werkten waren uiteraard geschikt voor de standaard FIAT Ducato’s maar een flinke camper gaf wat problemen met de afmetingen. Om ook deze camper bezitters te kunnen helpen hebben we onze werkplaatsindeling aangepast en een nieuwe brug met grotere afmetingen en hefvermogen van 5.000 kg aangeschaft.”

”Steeds meer campers vinden nu hun weg naar ons bedrijf. Ongekend hoe snel de mond tot mond reclame onder de camper-bezitters zijn vruchten afwerpt.”Monster Auto is intussen al 45 jaar een begrip in de autobranche voor de regio Dordrecht. Wij zijn begonnen als klein bedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hypermodern autobedrijf. Wat in de tussentijd nooit veranderde is dat de klant altijd centraal staat en wij hebben onze service dan ook hoog in het vaandel. Monster Auto Dordrecht is gespecialiseerd in de merken Fiat, Chevrolet en Fiat Professional. Omdat de klant bij ons op de eerste plaats komt hechten wij erg aan onze service en bereikbaarheid. Wij streven er dan ook naar al onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn en we bieden waar nodig direct vervangend (personenauto)vervoer”, vervolgt eigenaar Kor Monster.

Monster Auto beschikt over een team van specialisten en juiste apparatuur die er in de werkplaats voor zorgen dat uw auto altijd goed kan worden onderhouden. Het team van Monster Auto stuurt u graag veilig de weg op en zorgt met het goed onderhoud en service van en aan uw auto bovendien voor een uiteindelijk hogere restwaarde.

Kijk voor meer info en kennismaking eens op de uitgebreide website www.monsterauto.nl.