In 2016 mogelijk weer een NKC Camper Experience

NKC Camper Experience 2016

Een volgende NKC Camper Experience vindt mogelijk in Zandvoort plaats

SOESTERBERG – De NKC is voornemens om, in navolging van de succesvolle Camper Experience die de NKC in 2011 in Assen organiseerde, in 2016 opnieuw een Camper Experience te houden.

De ledenraad van de NKC reageerde afgelopen zaterdag enthousiast op dit voornemen, en gaf toen uiteraard groen licht voor verdere voorbereidingen. Het is nog niet helemaal zeker of het evenement inderdaad doorgaat, daar wordt nog vóór de komende zomer over beslist.


Al langer sluimerde bij de NKC de wens om nog een keer zo’n mooi evenement als de Camper Experience in 2011 in Assen te kunnen organiseren, al een tijdje. Daarom heeft het management van de NKC het afgelopen jaar de mogelijkheden geïnventariseerd.
Zandvoort
Het circuit van Zandvoort kwam daarbij als meest ideale locatie uit de bus, en de tweede helft van april 2016 leek de meest geschikte periode te zijn. Als het evenement inderdaad doorgang kan vinden, wil men er drie dagen lang inspiratie, informatie en interactie bieden aan iedereen die belangstelling heeft voor camperen.
Tijdens de NKC Camper Experience 2016 zijn zowel leden als niet-leden welkom. Men heeft camperplaatsen voor de weekendbezoekers gepland op het circuit. Ook komt er dan gelegenheid om te rijden, te testen en te slippen op en om het circuit. Uiteraard staan er nog veel meer activiteiten en workshops op het programma. van de NKC Camper Experience 2016.?

Like dit artikel
Tweet dit artikel