Modulaire en veelzijdige Easygoinc Roamer XL buscamper

Easygoinc Roamer XL buscamper

Modulaire en veelzijdige Easygoinc Roamer XL buscamper

Easygoinc heeft al eerder een set universele campermodules geïntroduceerd. Met de introductie van de Roamer XL buscamper zet het Oostenrijkse bedrijf een nieuwe stap in de wereld van de camperbouw.

Deze Roamer XL zou je dankzij zijn modulaire inrichting kunnen aanpassen aan jouw levensstijl. Of je nu een dagje met het gezin naar het strand gaat, een keer met zijn tweetjes een citytripje maakt of later met zijn tweeën de wereld rond wilt reizen, de Easygoinc Roamer XL is ontworpen om met je mee te groeien.

We zien de laatste jaren steeds meer van dit soort innovatieve campers, waarbij de nadruk op flexibiliteit of duurzaamheid ligt. De Roamer XL van Easygoinc combineert deze zaken niet alleen maar biedt ook nog eens de keus uit een groot scala aan basisvoertuigen.

Camper voor vier seizoenen dankzij duurzame isolatie

Een van de opvallende kenmerken van de Roamer XL is de thermische isolatie. Easygoinc heeft namelijk gekozen voor een natuurlijke aanpak en gebruikt voor de isolatie 100 procent schapenwol. Dat hoor je niet iedere dag. Die schapenwol is niet alleen volledig natuurlijk maar ook brandwerend en reguleert bovendien de vochtigheid in de camper. Zo ben je klaar om in elk seizoen op pad te gaan, of het nu zomer of winter is.

Het interieur van de Roamer XL is vervaardigd van Zwitsers grenen fineer en aluminium. Ook het grenen fineer reguleert de luchtvochtigheid in de camper. Bovendien geeft het ook een aangename, vertrouwde geur af. De LED-spots zorgen in combinatie met het hout voor een optimale verlichting en een gezellige, huiselijke sfeer.

Flexibiliteit qua basisvoertuigen

De Roamer XL kan worden gebouwd op verschillende basisvoertuigen, waaronder de MAN TGE, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, Ford Transit en Mercedes Sprinter. Dit betekent dat je alle keus hebt en dus niet afhankelijk bent van dat ene basisvoertuig wat de fabrikant het beste uitkomt. Beschik je al over een van deze voertuigen? Dan kan Easygoinc daar ook de Roamer XL op bouwen.

Flexibiliteit qua indeling

Een van de bijzondere aspecten van de Roamer XL is het modulaire meubelconcept. Dit betekent dat je de indeling van de camper volledig kunt aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een extra bed wilt installeren of een aparte ruimte voor de kinderen wilt creëren, het is allemaal mogelijk. De meubels in de Roamer XL zijn gemaakt van grenen en aluminium. Het bed kan tot 4 vierkante meter groot worden en de hoogte kan in verschillende stappen worden aangepast. Dit is mogelijk dankzij een lattenbodem die op twee verschillende niveaus kan worden ingesteld. Een toilet is altijd inbegrepen in de inrichting van Easygoinc.

Het keukenblok is uitgerust met een 90-liter koelkast van Dometic en een roestvrijstalen spoelbak. Het bankmodule creëert comfortabele zitplaatsen en biedt ook ruime, gemakkelijk toegankelijke opbergruimte. De tafel kan eenvoudig en snel worden gedraaid, gekanteld en in hoogte worden versteld.

Optioneel zijn er ook de Easygoinc Slideout-uitbreidingen. Deze zware lades kunnen tot 200 kilogram dragen en bieden ruimte voor allerlei kampeeruitrusting.

Energie voor onderweg

Het elektrische systeem van de Roamer XL biedt zowel 12-volt als 230-volt stroomvoorziening. De huishoudaccu, die een capaciteit van 400Ah kan hebben, wordt opgeladen via de dynamo, het elektriciteitsnet of de optionele zonnepanelen. Zo heb je altijd voldoende energie voor je apparaten, waar je ook bent.

Een variabel prijskaartje

De Roamer XL is in Oostenrijk, waar in tegenstelling tot Nederland geen BPM wordt geheven, verkrijgbaar vanaf 60.000 euro. Maar Easygoinc biedt ook heel veel keus in afwerking en opties. Afhankelijk daarvan kan de prijs oplopen tot 250.000 euro. Een flinke investering voor “een camper die zich aanpast aan jouw levensstijl”.