Minicamper CampUniQ nu ook in nieuwe uitvoering

Minicamper CampUniQSOEST – De minicamper CampUniQ, gebouwd in de werkplaats van JB Kampeerauto’s in Soest, is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering.

De minicamper, die gebouwd is in een Ford Transit Connect, is nu ook via de schuifdeur aan de rechterzijde van de wagen binnen te stappen. Hierdoor ontstaat er een tweede instap zodra de zwenkkeuken naar buiten wordt gedraaid.

De nieuwe uitvoering, de CampUniQ SDE (Sliding Door Entrance) is voor het eerst gepresenteerd op de Utrechtse Kampeer Expo. De keuken van de nieuwe uitvoering is ingekort en de gasflesruimte verplaatst naar de bagagebak onder de zitbank. Hierdoor is de comfortabele tweede instap mogelijkheid ontstaan. Gelijk met de nieuwe instap, is ook een nieuwe interieurkleur beschikbaar. Een trendy kleur laminaat zorgt voor een extra luxe uitstraling van het interieur van de minicamper.

Maximale vrijheid

De Minicamper/CampUniQ geeft je het hele jaar door maximale vrijheid. De dagelijkse rit naar het werk wordt ermee gemaakt en er kunnen maximaal vijf passagiers en veel spullen in vervoerd worden. Daarnaast is een praktisch vervoersmiddel op vakantie. Het is een compacte, sportieve en zuinige auto, ingericht met het comfort van een camper. Het Minicamper-interieur wordt ingebouwd in zowel de nieuwe als in een occasion Ford Transit Connect (vanaf 2003). Een aanzienlijke besparing op de aanschafprijs van een camper is zo mogelijk. Bovendien rijdt de wagen comfortabel, pittig en milieubewust met de 1,8 diesel.

MinicamperHij is voorzien van een kachel, uitneembare koelkast en keuken met wasbak en twee vlams-gascomfort. De keuken en koelkast zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De optioneel verkrijgbare volledig horizontaal neerklapbare bijrijdersstoel zorgt ervoor dat u extra veel vernuftig ruimtegemak Het uitstel dak zorgt ervoor dat u in de camper horizontale stahoogte heeft van 193 cm over ruim 100 cm lengte en extra licht krijgt door de te verduisteren ramen. Door gebruik van dit type dak behouden wij de mogelijkheid tot montage van bijvoorbeeld kano- of surfplankdragers.

Hieronder een filmpje over de minicamper. LET OP! Dit is niet de nieuwe uitvoering!