LMC Van 643 G jubileummodel

LMC Van 643 G "65 Years"

LMC Van 643 G “65 Years” jubileummodel

Eerder dit jaar presenteerde LMC de nieuwe compacte halfintegraal camper Van 643 G. Dit is een actiemodel ter ere van het 65-jarig bestaan van LMC.

De “65 Years” editie van LMC Van 643 G is uiteraard overcompleet uitgevoerd, waarbij er sprake is van een aantrekkelijk prijsvoordeel voor de klant. Bovendien zijn er ook nog twee optionele die extra voordelig kunnen worden aangeschaft.

Compact, wendbaar én ruim

LMC bouwt de Van 643 G op een Citroën laagchassis, welke is voorzien van een 165 pk dieselmotor, handbediende airconditioning en een Eco-Pack. Dit basisvoertuig kenmerkt zich door een aantrekkelijk laag gewicht, wat zich uit in een bovengemiddeld laadvermogen. De totale lengte van de Van 643 G bedraagt 6,76 meter terwijl de breedte 2,22 meter bedraagt. Hiermee is de LMC Van 643 G maar amper groter dan een buscamper maar biedt hij wel behoorlijk meer ruimte. Zo’n ‘Van’ biedt wat dat betreft het beste van twee werelden: de compacte maatvoering en wendbaarheid van een buscamper en de ruimte en gebruiksmogelijkheden van een halfintegraal camper.

Uitrusting

LMC Van 643 G "65 Years"Qua uitrusting en uitvoering mag de LMC Van 643 G meten met de toppers in zijn segment. Hij heeft geventileerd meubilair, scharnierende ramen met multifunctionele rolgordijnen, verwarmde en geïsoleerde vuilwatertanks, een grote garagedeur, hoogwaardige koudschuimmatrassen, LED-binnenverlichting, 110-liter koelkast en driepits kooktoestel met elektrische vonkontsteking.

Vier zitplaatsen en drie slaapplaatsen

De twee vaste eenpersoonsbedden kunnen omgebouwd tot een groot tweepersoons bed en in de zitgroep kan een extra slaapplaats worden gerealiseerd. De camper heeft standaard vier gehomologeerde zitplaatsen.

Winterpakketten

De 643 G scoort ook goed op het gebied van optionele extra’s met twee comfortabele Winterpakketten. Er is een “Warme lucht winterpakket” verkrijgbaar voor een actieprijs van 1.890 euro. Ook de 4.190 euro voor het “Warm waterpakket” is een actieprijs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel