Lichtgewicht, oppompbare reistent van DWT

Patron Air High HQ

Patron Air High HQ : lichtgewicht, oppompbare reistent van DWT

De Patron Air HQ bustent van DWT is zo’n twee jaar geleden geïntroduceerd. Een handige tent die je dankzij het oppompbare systeem makkelijk en snel op kunt zetten.

De bustent vond na de introductie dan ook snel zijn weg naar de eigenaren van buscampers. Helaas was deze tent niet geschikt voor normale campers, omdat de toegangsdeur daarvan een stuk hoger zit. Met de komst van de nieuwe, grotere Patron Air High HQ komt daar nu verandering in.

De nieuwe Patron Air High HQ, die Patron op de Caravan Salon liet zien, is namelijk wél geschikt voor de meeste normale campers, mits de bovenkant van de toegangsdeur van die campers op een hoogte van 235 tot 300 centimeter zit.

Veel gebruiksmogelijkheden

Net als de oorspronkelijke kleinere bustent, kun je ook de segmenten van de Patron Air High HQ eenvoudig oprollen en bij zonnig weer ook uitspannen om ze als zonneluifel te gebruiken. De voortent heeft vijf plekken die je als ingang kunt gebruiken, zodat hij heel flexibel te gebruiken is. Voor een optimale ventilatie zijn de zijwanden voorzien van grote vensters met horrengaas. Ook in de voorwand bevinden zich openingen met horrengaas.

DWT maakt voor de Patron Air High HQ gebruik van hoogwaardig Texolan 150 HQ-materiaal. Dat is eenzijdig gecoat synthetisch materiaal. Het is licht van gewicht en dus ideaal voor een reistent. Het heeft tegelijkertijd ook een hoge dichtheid en is dankzij de ripstop-structuur ook heel sterk. De tent heeft een ingenaaid grondzeil, zodat vuil buiten de camper blijft.

Opzetten in enkele minuten

DWT Patron Air High HQ voortentDankzij het Air-In systeem, waarmee de tent kan worden opgepompt, is het opzetten van de tent in enkele minuten gedaan. Bovendien is de tent geheel vrijstaand. Je kunt de tent, als je met de camper op pad, dus op de camping laten staan en als opbergruimte voor bijvoorbeeld de campingstoelen of fietsen gebruiken. De afsluitbare ramen beschermen de spullen dan tegen nieuwsgierige blikken.

De Patron Air High HQ wordt door DWT geheel compleet geleverd, dus inclusief gordijnen, afspanmateriaal, dubbelwerkende luchtpomp en draagtas. De adviesprijs bedraagt 1099 euro. Optioneel kan er voor de reistent ook een slaaptent en een set opzetstokken voor de uit te spannen segmenten leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel