Landgoed Hizzard in Lollum is gekozen tot camperlocatie van het jaar

Camperplaats landgoed Hizzard

Landgoed Hizzard in Lollum is gekozen tot camperlocatie van het jaar

Camperaars hebben Landgoed Hizzard in Lollum tot Camperlocatie van het jaar 2018 gekozen. Deze Friese camperplaats in Lollum scoorde over 2017 het hoogst op Campercontact.com, waar veel camperaars kijken voor informatie over camperlocaties.

Camperlocatie Landgoed Hizzard had in 2017 een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,9, waarmee het een tiende en twee tiende hoger scoorde dan de nummers twee en drie uit de verkiezing.

De eigenaren van Landgoed Hizzard werden op maandag 16 april door de NKC verrast met dit goede nieuws. De hoge waardering is niet alleen gebaseerd op de ligging van het landgoed, maar ook op de goede voorzieningen en de persoonlijke aandacht van Martha en Piet Kaastra. De locatie ligt midden in Friesland bij een verbouwde historische boerderij omgeven door vijvers, sier- en moestuinen. Echtpaar Kaastra was er even stil van. “Dit hadden we echt niet verwacht. Een schitterende prijs.”

Tweede en derde plaats

Camperpark Skop’nboer Erve Benneker in het Overijsselse Overdinkel scoorde in 2017 gemiddeld een 9,8 en behaalde daarmee de tweede plaats in deze verkiezing. Ook de derde plaats ging naar een camperlocatie in Friesland. Camperpark Kuikhorne in Westereen had in 2017 een gemiddelde score van 9,7 welke goed was voor een verdiende derde plaats.

Verkiezing Camperlocatie van het jaar

De prijs voor de Camperlocatie van het jaar wordt ieder jaar door de NKC uitgereikt om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. Er zijn in Nederland ruim 1350 camperlocaties. Camperaars kunnen deze onder anderen vinden op Campercontact.com. Een camperlocatie dient in het jaar voorafgaand aan de uitreiking minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com om mee te kunnen doen voor deze prijs. De hoogste beoordeling wint de prijs en is dus een jaar lang Camperlocatie van het jaar.

Bron: NKC
Foto: © Landgoed Hizzard