Laika Ecovip 310 Anniversary 55° jubileummodel

Laika Ecovip 310 Anniversary 55° jubileummodel

Laika Ecovip 310 Anniversary 55° jubileummodel

Het Italiaanse merk Laika is al 55 jaar actief op de Europese markt. Laika werd 55 jaar geleden opgericht door Giambattista Moscardini. Het bedrijf wil deze belangrijke mijlpaal graag vieren met een voordelig jubileummodel genaamd Ecovip 310 Anniversary 55°.

De halfintegraal camper wordt gebouwd op een Fiat Ducato 35 Light chassis met 130 pk MultiJet diesel en kan met een voertuiglengte van 6,59 meter nog behoorlijk compact worden genoemd.

Volgens Laika onderscheidt de Ecovip 310 Anniversary 55° zich door een elegant exterieurontwerp dat het speciale jubileum visueel herkenbaar maakt. Maar het meest interessant bij zo’n jubileummodel is natuurlijk het prijsvoordeel. De speciale editie van de Ecovip 310 heeft namelijk een bijzonder gunstige basisprijs van ongeveer 70.000 euro. Het prijsvoordeel bedraagt zo’n 8.500 euro.

Ecovip

De Ecovip-lijn is de langst bestaande serie in het programma van het Italiaanse merk. De Ecovip werd al in 1992 gelanceerd. Laika staat voor kwaliteit, elegantie en veel Italiaans design. Deze waarden, die het DNA van Laika vormen, komen het best tot hun recht in de Ecovip-lijn. Net als de rest van het assortiment is de opbouw van hoge kwaliteit: de wanden en het dak zijn geïsoleerd met polyurethaan en het dak en de bodem zijn van polyester. Het thermisch verzinkte frame garandeert een maximale stabiliteit en lange levensduur. De Ecovip is bijzonder winterhard dankzij de goede isolatie, de hoogwaardige verbinding tussen cabine en carrosserie, de geïsoleerde en verwarmde tanks en de vorstbescherming van de waterleidingen.

Ecovip 310 Anniversary 55°

De Ecovip 310 Anniversary 55° heeft alle kwaliteitskenmerken van de Ecovip-serie en is daarbij aantrekkelijk uitgerust én geprijsd. In de Ecovip 310 Anniversary 55° zien we de warme en lichte kleuren van de “Pavia”-stoffering welke kunnen worden gecombineerd met meubels in het klassieke Italiaanse notenhouten design “Noce Italiano” of met het modernere Toscaanse perenhouten design “Pero Toscano”. De comfortabele L-zitgroep met comfortabele stoffering en een tafel die in alle richtingen beweegt, biedt alle comfort voor gezellige avonden. Bovendien zorgen de stahoogte van 210 centimeter en het grote dakluik van 70 x 50 centimeter in het woongedeelte voor veel daglicht en een goede ruimtelijke indruk.

In het slaapgedeelte is het dwars geplaatste tweepersoonsbed voorzien van een houten lattenbodem en een comfortabele ergonomische matras, die is voorzien van een ademende en vuilwerende stretchhoes. Zoals bij alle Ecovip-modellen zit de kwaliteit in het detail: de meubels worden vervaardigd met een speciaal systeem waarbij de interne bevestiging met vergrendelingsbouten en een speciale mechanische verankering de stabiliteit en duurzaamheid garandeert. Voor de Ecovip 310 Anniversary 55° is er een comfortpakket en een Dolce Vita-pakket beschikbaar met verschillende opties voor een nog comfortabelere reis.

Tags
Like dit artikel
Tweet dit artikel