Lagere tarieven veerdiensten Denemarken-Zweden

Helsingor-Helsingborg

Lagere tarieven op veerdiensten Denemarken-Zweden

De Duits-Deense rederij Scandlines heeft haar boekingssysteem voor seizoen 2019 gereed. Nu is dat niet zulk opbarend nieuws. De lagere tarieven die in seizoen 2019 worden gehanteerd zijn veel interessanter.

Het populaire Economy-ticket wordt in 2019 nog goedkoper. Je kunt de overtochten op de routes Rostock-Gedser en Puttgarden-Rødby tot 14 dagen voor vertrek boeken voor prijzen vanaf slechts 32 euro.

Öresundticket en Schwedenticket

Wie naar Zweden reist, kan ook gebruik maken van het combitarief. Deze tickets heten Öresundticket en Schwedenticket. Hiermee kun je vanaf een van de Scandlines-havens over de Öresundbrug of via de veerboot Helsingør-Helsingbørg naar Zweden reizen. Deze tickets zijn verkrijgbaar vanaf 78 euro, ook deze dien je tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek te boeken.

Flexticket

Wie wat minder gebonden wil zijn, kan ook van het Flex-ticket gebruik maken. Met dit ticket kun je van iedere afvaart gebruik maken, het is geldig tot 3 maanden na de oorspronkelijk geboekte afvaart. Hiermee heb je altijd een gegarandeerde plaats op de eerstvolgende afvaart en kun je ook gebruik maken van het VIP-spoor om de boot op te rijden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel