Mogelijk andere koppelingen sanistations Frankrijk

Campersite.nlLe Portel in Frankrijk heeft een geheel nieuwe camperplaats, welke vlak naast de oude is gesitueerd. Op deze nieuwe camperplaats staat een zeer moderne nieuwe sanizuil met de mogelijkheid om middels een creditcard te betalen. Deze zal in de toekomst waarschijnlijk niet meer gratis zijn.

 

Deze sanizuil heeft nog een bijzonderheid, namelijk de koppeling om water te kunnen tanken. Vele camperaars hebben heel bedenkelijk naar deze koppeling zitten kijken omdat ze geen water konden afnemen vanwege de afwijkende koppeling.

Campersite.nlAls je de juiste koppeling niet hebt, is het onmogelijk om water uit deze zuil te tappen. Met wat hulp en advies van anderen lukte het ze uiteindelijk toch. De oplossing is heel simpel, je moet gewoon de juiste koppeling bij je hebben.

 

Deze koppeling op de sanizuil is voorzien van een zogenaamde "Gardena" aansluiting, als je het hiernaast afgebeelde verloopstukje (Gardena 00931-**) gebruikt is het probleem opgelost en kun je het sanistation gewoon gebruiken.

Mogelijk dat in de toekomst deze koppeling ook op andere sanizuilen in Frankrijk zal worden gebruikt. Dus rijd eerst even langs de bouwmarkt of het tuincentrum voordat je met de camper naar Frankrijk gaat.

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel