Knaus Van TI 640 MEG Vansation: extra compacte, compleet uitgeruste halfintegraal camper

Knaus Van TI 640 MEG Vansation

Knaus Van TI 640 MEG Vansation: extra compacte, compleet uitgeruste halfintegraal camper

Eerder dit jaar introduceerde Knaus Van TI Plus, een extra compacte halfintegraal camper op basis van de MAN TGE,  het zustervoertuig van de VW Crafter. Dit model werd een groot succes, evenals het Vansation actiemodel dat Knaus vorig jaar op de markt bracht.

Dat is reden voor Knaus om nog een compact actiemodel uit te brengen, eveneens op basis van de MAN TGE. Dit basisvoertuig is compleet uitgerust met onder anderen moderne assistentiesystemen en heeft een strak design dat uitstekend past bij de huidige moderne campers.

Voor het nieuwe actiemodel koos Knaus voor de populaire 640 MEG-indeling en stelde hiermee de nieuwe Van TI 640 MEG Vansation samen. Een moderne en halfintegraal camper die eind augustus voor het eerst te zien zal zijn op de Caravan Salon 2021 in Düsseldorf.

Complete uitrusting

De Knaus Van TI 640 MEG Vansation is, zoals we ook wel gewend zijn van een actiemodel, extra compleet uitgerust. De camper is onder anderen voorzien van gladde zijwanden, 17″ lichtmetalen velgen, airconditioning, elektrisch verstelbare en verwarmde zijspiegels, hordeur, navigatiesysteem, zonnescherm, TV, sfeerverlichting, bedverlenging voor het liggedeelte, waterfiltersysteem, Truma iNet systeem en een Truma CP-Plus digitaal verwarmingsbedieningspaneel.

Verder is de camper uitgerust met diverse zaken die bijdragen aan de veiligheid zoals een achteruitrijcamera, vermoeidheidsdetectie, cruise control met snelheidsbegrenzer en nog veel meer. Ook is de camper voorzien van een krachtige 177 pk dieselmotor met 8-traps automatische versnellingsbak. Dankzij de luchtvering op de achteras heeft de camper een hoogstaand rijcomfort en betrouwbaar rijgedrag.

Compact

De Knaus Van TI 640 MEG Vansation is extra compact zonder concessies aan de ruimte te doen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het slimme FoldXpand-achterdesign en het lage Flatframe-chassis van de MAN TGE. Dit chassis maakt de Van TI 640 MEG Vansation zelfs tot de laagste camper in het Knaus Tabbert programma.