Knaus Sky I integraal camper

Campersite.nlKnaus presenteert op de komende editie van de vakantiebeurs CMT in Stuttgart, de Sky I integraal camper, als opvolger van de eerdere Sport Liner.

 

Het uiterlijk van de nieuwe camper valt met name op door de ver naar onderen doorgetrokken voorruit en de LED-dagrijverlichting met chromen afwerking rondom.

Campersite.nlHet ontwerp van de voorruit biedt de bestuurder, in combinatie met de ver naar achteren doorgetrokken zijruiten, een riant uitzicht rondom, wat de beleving en de veiligheid uiteraard ten goede komt.

 

De nieuwe Sky I krijgt de nieuwe Cat-Eye hybride achterlichten, die het uiterlijk aan de achterzijde van alle Knaus campers zullen gaan bepalen, ondersteund door de omlijsting van het derde remlicht en een chromen verbinding tussen de twee achterlichten

 

Verder is de Sky I standaard voorzien van een 30 cm hoge multi-functionele en verwarmde dubbele bodem, die toegankelijk is via de serviceluiken aan de buitenzijde alsmede via de vloerluiken in het woongedeelte. In combinatie met de nieuwe XPS-schuimisolatie in de vloer en zijwand, biedt deze kampeerauto daardoor ook uitstekende gebruiksmogelijkheden voor tijdens de winter(sport).

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

De bovenzijde van het hefbed van de nieuwe Sky I kan – ook elektrisch – worden verlaagd tot 109 centimeter van de vloer en maakt de toegang zo eenvoudig. Hoogwaardig meubelwerk, vloerverwarming, LED leeslampjes en de met stof naar keuze beklede interieur-oppervlakken maken het interieur helemaal af.

 

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Bovendien gaat Knaus de nieuwe camper voorzien van de nieuwe, gepatenteerde 3D badkamer, die beschikt over een aparte toiletruimte met wastafel en aparte douche met glazen schuifdeur. De toegang vanaf de ruime badkamer naar de slaapkamer is flexibele schuifachterwand van de toiletruimte royaal van formaat. In de basis-positie sluit deur van de toiletruimte het toilet volledig, maar fungeert ook als een scheidingswand tussen de woonkamer en badkamer. De Knaus 3D badkamer is beschikbaar voor de drie modellen 650 LG, 700 LEG en 700 LX.
 

Campersite.nlOndanks de uitgebreide standaard uitrusting is de prijsstelling aantrekkelijk, met een basisprijs vanaf € 69.086,- inclusief BTW en BPM.

 

De nieuwe Knaus Sky I is leverbaar vanaf april 2012.