Knaus vernieuwt Box Star

Campersite.nlDe succesvolle Box Star serie van Knaus wordt in 2012 op de nodige punten vernieuwd. De serie telt in modeljaar 2012 maar liefst 8 indelingen, met als nieuweling de Box Star Runner 540.

 

Qua exterieurdesign zal de Box Star komend seizoen beter overeenkomen met de overige camperseries van Knaus, optioneel zijn er ook bijpassende Seitz ramen leverbaar. 

Campersite.nlOpvallend zijn de bij de schuifdeur opgestelde keukenblokken: deze zijn straks ook bereikbaar vanaf de buitenzijde en krijgen ook een schuifdeurtje aan de zijkant. Verder zijn de stoffering en betimmering vernieuwd, en worden de vloer, wanden en dak met 20 mm schuim geïsoleerd.

 

De Box Star Runner 540 is nieuw voor modeljaar 2012. Ondanks de compacte afmetingen is deze buscamper volgens Knaus een echt ruimtewonder: op een lengte van 5,40 m biedt de wagen slaapruimte voor 4 personen en zitruimte (ook tijdens het rijden) voor 6 personen.

 

Campersite.nlDe nieuwe indeling biedt behalve een hoekkeuken met ruime koelkast ook een kledingkast en toiletruimte. De banken zijn slim geconstrueerd, ze zijn met enkele handgrepen om te bouwen in een bed van 200 x 140/122 cm. Daar boven bevindt zich nog een bed in het hefdak.

Like dit artikel
Tweet dit artikel