Tijdschriften

Bladen en tijdschriften voor kampeerautobezitters

Kampeerauto

Kampeerauto is het full-color blad van de Nederlandse Kampeerauto Club NKC.

Kampeerauto verschijnt 9 keer per jaar en staat boordevol informatie over reizen met de camper, techniek en alles wat een camperaar wil weten.

Het magazine is voor leden ook digitaal te lezen, na een eenvoudige inlogprocedure. Alle nummers vanaf januari 2012 staan inmiddels online!

Camperkriebels

CamperkriebelsCamperkriebels, het lijfblad van de Camper Club Nederland.

Behalve (technische) camper-informatie, fraai geïllustreerde reisverhalen en testen vind je er vele beschrijvingen van camperplaatsen.
Het is ook mogelijk om Camperkriebels online te lezen!

Camper Club Nederland Leden van de Camper Club Nederland krijgen het blad acht keer per jaar automatisch thuisgestuurd.

Kampeerwereld

KampeerwereldKampeerwereld, het allround Belgische blad met praktijktesten van campers, verschijnt 5 keer per jaar.

Het dikke en geheel in kleur gedrukte blad is er voor de complete kampeersector: campers, caravans, trekauto’s, tenten, vouwwagens en accessoires komen uitvoerig aan bod.
Er zijn een aantal vaste rubrieken, uitgebreide praktijktests van campers en caravans, accessoires en artikelen over camperplaatsen en campings. Een effectief in de praktijk uitgevoerd campertest, 2 in iedere nummer, omvat gemiddeld 6 pagina’s met een gedetailleerde technische beschrijving en een gewichtsanalyse.

Naast het blad op papier is het nu ook online digitaal te koop.
Kampeerwereld is los verkrijgbaar voor € 4,00. Een abonnement kost € 15,00 in Nederland en België.

Meer informatie, camperplaatsen, online abonneren etc. op www.kampeerwereld.com.

Promobil

PromobilHet Duitse maandblad Promobil wordt ook door veel Nederlandse camperaars gelezen. Een dik, full-color tijdschrift boordevol camper-informatie. Het is in vele boekhandels verkrijgbaar, maar je kunt er ook een abonnement op nemen.

Ook de Promobil website biedt veel informatie: camperplaatsen, een webshop met camper-boeken, nieuwtjes, achtergrondartikelen etc.