Karmann verrast met microvezel afwerking in interieur Davis Trendstyle

Karmann Davis Trendstyle buscamper

Karmann verrast met microvezel afwerking in interieur Davis Trendstyle

In buscampers is het, vanwege de beperkte ruimte, vaak behoorlijk lastig om een huiselijke sfeer te creëren. De Duitse camperbouwer Karmann-Mobil doet een behoorlijk geslaagde poging op dit gebied door het interieur van een buscamper te voorzien van een textielachtige afwerking.

Die nieuwe afwerking past Karmann-Mobil toe op de zijkanten van een groot aantal meubels alsmede op diverse zijwanden, waaronder die in de toiletruimte. Daardoor heeft het interieur van de Karmann Davis Trendstyle een veel huiselijker sfeer dan we van de meeste buscampers gewend zijn.

Huiselijk interieur

Karmann Davis Trendstyle buscamperKarmann-Mobil wijkt hiermee sterk af van de trend naar een meer ‘automotive’ interieurdesign. De nieuwe oppervlaktecoating met microvezellook kan naar eigen zeggen tegen een stootje en is ook goed afwasbaar. Het meubilair heeft door de nieuwe coating een moderne maar tegelijk ook sfeervolle look & feel. De kleuren combineren ook fraai met de andere kleuren van de meubels en de werkbladen en geven het interieur, mede door de koffie/cappuccinokleurige stoffering, zonder meer een huiselijk sfeertje.

Modern exterieur

Ook het exterieur heeft een onderscheidend uiterlijk. In tegenstelling tot de huiselijke sfeer binnen koos Karmann-Mobil voor een meer moderne buitenzijde. De camper wordt gespoten in Lanzarote Grey en heeft een zwarte luifel alsmede zwarte lichtmetalen velgen, donker getinte vensters en een antracietkleurig logo op de grille.

Vier indelingen

Karmann-Mobil levert de nieuwe Davis Trendstyle in vier beproefde indelingen: 540, 590, 591 en 620. Het basisvoertuig is in alle gevallen de Fiat Ducato 35 L.

Compleet uitgevoerd

Karmann-Mobil heeft de Davis Trendstyle, die ook min of meer een actiemodel is, een behoorlijk complete uitrusting gegeven. Naast de standaard luifel en lichtmetalen velgen bevat het Trendstyle-pakket ook een midi-Heki, muggengaasdeur, verduisteringssysteem, elektrische opstap, buitenverlichting, multimediavoorbereiding, tafelverlenging, dieselverwarming, 90-liter brandstoftank en Isofix-bevestigingen.