Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017, Utrecht

UTRECHT – Van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober vindt in de Jaarbeurs te Utrecht weer de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. Op deze jaarlijks terugkerende beurs is voor de camper- en kampeerliefhebber van alles te beleven.

Zo kan de bezoeker op de beurs de laatste 2018 modellen bekijken en eventjes heerlijk wegdromen in de cabine van een camper.  Ook is het mogelijk om rondom het complex van de Jaarbeurs een proefritje te maken in een camper.

Het is zelfs mogelijk om een nachtje op de parkeerplaats van de Jaarbeurs te overnachten! Op het Innovatieplein, tussen de hallen van de Jaarbeurs in, kunnen de bezoekers van de Kamper & Caravan Jaarbeurs zien wie de winnaar van de Start-Up Contest is geworden en kunnen ze zich uitgebreid laten informeren over de laatste gadgets op campergebied.

Het is natuurlijk ook mogelijk om alvast plannen te maken voor de eerstvolgende vakantie met de camper. Er is een grote hoeveelheid stands met toeristische informatie aanwezig, alsmede talloze verhuurpartijen van campers. Zij kunnen mensen te woord staan indien nodig en helpen met het maken van een keuze. Ook zijn er diverse organisaties aanwezig waar meteen een vakantie geboekt kan worden. Staat er een vakantie met de camper op de planning? Ga dan eerst naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, want na een bezoekje aan deze beurs begint de vakantie pas écht!

Thema 2017: Nederland

Ieder jaar weer heeft deze beurs een ander thema. Dit maal is het thema Nederland. De keuze is op Nederland gevallen omdat Nederland vorig jaar op het event met 52% van de stemmen is uitgeroepen tot het meest populaire vakantieland. Ons eigen land is voornamelijk favoriet voor weekendtrips en kortere vakanties.

Praktische informatie

Woensdag 11 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 14 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 15 oktober: 10.00 – 17.00 uur

Kaarten

Toegangskaarten zijn sinds 1 juli j.l. verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. In de voorverkoop kost een kaartje € 10,-

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Meer informatie over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is te vinden via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel