Kabe breidt camperprogramma uit met Imperial I 860

Kabe Imperial I 860

Kabe breidt camperprogramma uit met Imperial I 860

Kabe maakt niet alleen caravans. Sinds een aantal jaren heeft dit Zweedse merk ook campers in het programma. Net als de caravans hebben ook de campers van Kabe de typisch Scandinavische bouwstijl, dus van hoogwaardige kwaliteit en met een uitstekende isolatie zodat je er ook in de winter mee op pad kunt.

We de campers van Kabe buiten Scandinavië nog maar heel weinig. Nu Kabe haar camperprogramma gestaag uitbreidt en ook steeds vaker op de internationale kampeerbeurzen laat zien, zou daar wel eens verandering in kunnen komen.

Kabe Imperial I 860

Kabe Imperial I 860 camperOp de CMT in Stuttgart laat Kabe een nieuwe camper in de Imperial-serie zien. Deze serie is bij zowel de caravans als de campers van Kabe het topmodel van dit Zweedse merk. De nieuwe Kabe Imperial I 860 is een integraal camper die wordt gebouwd op basis van de vertrouwde Fiat Ducato. Kabe maakt daarbij gebruik van een Al-Ko breedspoorchassis. De Kabe Imperial I 860 heeft een dubbele bodem. Dit zorgt niet alleen voor een vlakke vloer en extra bergruimte maar voor een aanzienlijk betere isolatie van de bodem. Bovendien is er in die dubbele bodem ook een vloerverwarming ingebouwd welke ook bij temperaturen ver onder de min 10 graden Celsius nog voor een aangenaam warm interieur zorgt. Ook de rest van de camper is bovengemiddeld geïsoleerd zodat je met deze Kabe camper probleemloos mee op wintersportvakantie kunt.

Twee indelingen

Kabe Imperial I 860 indelingEr zijn twee indelingen beschikbaar voor de Kabe Imperial I 860. De I 860 LGB is voorzien van enkele bedden, de I 860 LQB heeft een queensbed. In beide gevallen bevindt zich voor de slaapkamer de flexibel te gebruiken badkamer met een seperate douchecabine. Halverwege de camper zien we een opvallend grote hoekkeuken. Voorin de camper bevindt zich een grote zitgroep, die bestaat uit de draaibare voorstoelen en een L-bank met daar tegenover een langsbank. Boven de voorstoelen bevindt zich een elektrisch bediend tweepersoons hefbed.

Afwerking

Kabe Imperial I 860 Het interieur van de Kabe Imperial I 860 precies zoals we van Kabe gewend zijn. Robuust, perfect afgewerkt en elegant. De Imperial-lijn is het topmodel van Kabe. Dat kunnen we onder meer zien aan de stoffering van de zitplaatsen van deze camper. Deze zijn namelijk standaard voorzien van leren bekleding.

Tags
Like dit artikel
Tweet dit artikel