Itineo Cozy PS700: Compacte halfintegraal camper voor grotere gezinnen

Itineo Cozy PS700 halfintegraal camper voor 5/6 personen
Itineo Cozy PS700: Compacte halfintegraal camper voor grotere gezinnen

Voor grotere gezinnen die graag op avontuur gaan maar niet willen inleveren op comfort en wendbaarheid, biedt de Itineo Cozy PS700 een heel bruikbare oplossing. En daarbij hoeven ze niet eens een alkoof camper te kiezen, want we hebben het hier over een halfintegraal camper..

De combineert een redelijk compact formaat met een volledig uitgeruste badkamer en keuken én voldoende leefruimte, zelfs voor grotere gezinnen. De nog geen zeven meter lange Itineo Cozy PS700 biedt zitruimte en slaapruimte voor vijf personen, en optioneel zelfs voor zes personen.

Flexibele indeling

Met een lengte van net geen 7 meter en een breedte van 2,30 meter, blinkt de Itineo Cozy PS700 uit in wendbaarheid en efficiëntie. De binnenruimte is verrassend ruim met een doordachte indeling die maximaal comfort biedt. Er is een comfortabele dinette die gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een eenpersoonsbed (en optioneel als tweepersoonsbed). Boven de dinette bevindt zich een tweepersoons hefbed en achterin de camper heeft Itineo een stapelbed voor twee kinderen geplaatst. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een koelkast, vriezer en een 3-pits kooktoestel en de badkamer is compact maar functioneel met een douche, toilet en wastafel.

Slaap- en zitcomfort voor vijf of zes personen

Uniek voor een camper van dit formaat is het aantal slaapplaatsen: standaard vijf, met een optie tot zes. Dit maakt de PS700 bijzonder geschikt voor grotere gezinnen. Kanttekening: de 5e en optionele 6e zitplaats zijn tegen de rijrichting in gericht en beschikken alleen over een heupgordel.

Ford Transit basisvoertuig

Als basisvoertuig heeft Itineo gekozen voor de Ford Transit met 130 pk dieselmotor, een model dat de laatste jaren behoorlijk populair is geworden. Voor diegenen die nog meer kracht wensen, biedt het Elite Plus-pakket een upgrade naar een 170 pk motor met automatische versnellingsbak.

Goede balans tussen ruimte en wendbaarheid

De Itineo Cozy PS700 is duidelijk bedoeld voor gezinnen die een balans zoeken tussen comfort, flexibiliteit, ruimte en wendbaarheid. Hoewel de daadwerkelijke hoeveelheid leefruimte door het vrij compacte formaat natuurlijk nogal beperkt is, biedt deze camper wel precies wat grotere gezinnen nodig hebben, en dat voor een vrij redelijke prijs. De mogelijkheid voor totaal zes slaap/zitplaatsen in een maximaal 3500 kilo wegende halfintegraal camper is daarbij vrij uniek te noemen.