Informatiedag over reizen naar de Oekraïne

Campersite.nlDe Oekraïense ambassade in Den Haag organiseert in samenwerking met het Platform Nederland – Oekraïne een informatieve dag op 4 april in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

 

Bezoekers leren gedurende deze dag meer over de culturele achtergrond van dit voor velen onontdekte land, wat op iets meer dan 1400 kilometer van Nederland (dus net zo ver als midden-Zweden of de Pyreneën) ligt.

Niet alleen bekende bestemmingen als de Krim, de Karpaten, hoofdstad Kiev en de havenstad Odessa komen aan bod, maar ook minder bekende aspecten van dit land zullen worden gepresenteerd.

 

Ook zal een aantal bekende Nederlanders die bekend zijn met Oekraïne, zoals actrice Victoria Koblenko, acteur/auteur Dolf de Vries en presentator Derk Bolt acte aanwezig zijn.

 

Toegang
“Oekraïne Vakantieland” begint om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Vanaf 11:30 uur kunt u bij de Oekraïense ambassade uw gratis toegangskaart voor Oekraïne Vakantieland en het museum ophalen. Tot 16:00 uur zullen daar mensen aanwezig zijn om u te helpen.

 

Reserveren is niet nodig en er is géén bezoekersregistratie. U kunt daarom na binnenkomst direct uw gratis kaarten meenemen en naar het museum gaan. De normale toegangsprijs van € 7,50 voor het museum hoeft u dus niet te betalen!

 

De ambassade ligt direct naast het museum en u kunt daar op 4 april tevens een kleine kunsttentoonstelling bezichtigen.

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel