Vantana, de eerste buscamper van Hobby

Campersite.nlFOCKBEK – Hobby presenteert haar eerste buscamper, de Vantana. Compact, maar comfortabel, zoals Hobby zelf zegt. De Vantana bevat alles wat je nodig hebt en van een Hobby camper verwacht maar dan in veel bescheidener afmetingen.

 

Qua uiterlijk mag de Vantana er zeker zijn. Hobby besteedt altijd veel aandacht aan het uiterlijk en design van haar voertuigen en is er ook bijnde Vantana in geslaagd om de camper een zeer attractief uiterlijk te geven.

Campersite.nlDe carrosserie is behalve in wit optioneel ook verkrijgbaar in zilver, staalgrijs, zwart en parelmoer wit, welke alle uitstekend combineren met de grijze- en grijsblauwe designelementen. De kussens zijn in verschillende kleuren en dessins leverbaar, voor de betimmering kan de koper kiezen uit Karelia (vuren/salamander) en Ashai (eiken/magnolia).

 

Net als de andere campers van Hobby is ook de Vantana uitgevoerd met een CI-BUS systeem waarmee alle aanwezige elektronica kan worden gecontroleerd en geregeld middels een bijpassend LCD paneel. Met de optionele Wifi module kan dit zelfs via de tablet of smartphone worden gedaan.

Campersite.nlDe buscamper biedt een natte cel met aparte douchemogelijkheid en een compleet uitgeruste keuken met 2-pits gasstel en Dometic koelkast. De verlichting is energiezuinig uitgevoerd met LED’s voor zowel de functionele als sfeerverlichting.

 

De vloer is gemaakt van robuust GFK met XPS isolatie om condens zoveel mogelijk te voorkomen. De waterleidingen bevinden zich ook in de geïsoleerde vloer en zijn zo goed beschermd tegen vorst, de afvalwatertank is voorzien van een automatisch afvoerventiel.