Hobby Limited Edition serie

Campersite.nlHobby introduceert de Limited Edition, een serie campers met een extra complete uitrusting tegen een relatief voordelige prijs.

 

In tegenstelling tot veel andere actiemodellen betreft dit een serie die uit maar liefst 4 modellen bestaat en ook een grote diversiteit heeft.

 

Campersite.nlDe Hobby Limited Edition serie bestaat uit modellen die zijn afgeleid van de bestaande series, waaruit Hobby een aantal (compactere) semi-integraal campers en een alkoof camper heeft geselecteerd.

 

Campersite.nlDe T 500 GFSC is een semi-integraal camper van nog geen 6 meter lang en slechts 2,14 m breed, met achterin een dwarsgeplaatst 2-persoons bed en een derde slaapplek in de zitgroep voorin.

 

Campersite.nlDe T 650 AK GFM is een grote, ruime alkoof camper van bijna 7 meter lang met maar liefst 6 slaapplaatsen, verdeeld over het dwarsbed achterin, de alkoof en de treinzit.

 

Campersite.nlDe DL 500 GESC is een semi-integraal camper van bijna 7 meter lang, met achterin een 2 éénpersoons bedden en een derde slaapplek in de zitgroep voorin.

 

Campersite.nlDe D 650 ESC is een wat bredere semi-integraal camper van bijna 7 meter lang, met achterin een 2 éénpersoons bedden en een derde en vierde slaapplek in de zitgroep voorin.

 

Campersite.nl Campersite.nl
Campersite.nl Campersite.nl