Hobby introduceert nieuwe Optima Ontour Edition

Hobby Optima Ontour Edition Van halfintegraal camper

Hobby introduceert nieuwe Optima Ontour Edition

Naast de Caravan Salon in Düsseldorf is ook de CMT in Stuttgart een geliefd platform om de nieuwste modellen aan het publiek te laten zien. Caravan- en camperfabrikant Hobby maakte van deze gelegenheid gebruik om een nieuwe halfintegraal camper in de Optima-serie te lanceren.

De nieuwe Optima Ontour Edition is een instapmodel in het compacte ‘Van-segment’. Deze nieuwe Hobby camper zal verkrijgbaar zijn in twee varianten.

Compacte instapmodellen

De Hobby Optima Ontour Edition zal te verkrijgen zijn in twee verschillende uitvoeringen: de V65 en de V65 GF. De V65 heeft twee in de lengte geplaatste bedden terwijl de GF-variant een tweepersoons dwarsbed heeft. Beide modellen kunnen worden beschouwd als instapmodellen. Desondanks zijn ze af fabriek compleet uitgerust.

Gunstig geprijsd

Omdat deze nieuwe halfintegraal campers in de Optima-serie worden beschouwd als instapmodel zijn ze erg gunstig geprijsd. Evengoed zijn ze, zoals we Hobby ook wel kenne, behoorlijk compleet uitgerust. Daarnaast hebben ze veel bergruimte en een laadvermogen van circa 620 kilo.

Indeling en uitrusting

De keuken van de Hobby Optima Ontour Edition is uitgerust met de bekende Slim Tower koelkast. Deze heeft een flinke inhoud van maar liefst 140 liter. De compact vormgegeven badkamer heeft een vaste douchewand en de verwarming en warmwatervoorziening worden door een Truma Combi verzorgd. Achterin de camper is een garage en boven de bedden bevinden zich meerdere wandkasten, Bovendien is de Ontour Edition voorzien van een 22 inch flatscreen TV, een navigatiesysteem, lichtmetalen velgen, een bedverbreding voor de enkele bedden en een verduisteringssysteem voor de cabineramen.

Tags
Like dit artikel
Tweet dit artikel