Handige aanhangers van Sawiko

Sawiko Wheely

De nieuwe Wheely en Traigo 500 aanhangers van Sawiko

ZOETERMEER – Wie met de camper op pad gaat en een snorscooter mee wil nemen, loopt wel eens tegen wat problemen aan. Ten eerste kan het in of op de camper laden behoorlijk lastig zijn, ten tweede loop je het risico dat je tegen het maximale laadvermogen van de camper aan loopt.

Als je misschien zelfs meerdere scooters, of misschien wel een motorfiets mee wilt nemen, ontkomt bijna niet aan een speciale aanhanger. De nieuwe aanhangers Wheely en Traigo 500 van Sawiko zijn dan een uitstekende oplossing. De Wheely is zelfs geschikt om zware motorfietsen, een quad of een lichte elektrische auto op te vervoeren.

Sawiko WheelyHet voordeel van deze speciale aanhangers is dat ze veel compacter zijn gebouwd. Sawiko heeft een modulair systeem ontwikkeld waarbij de fietsen, scooters of motorfietsen dwars op de rijrichting op de aanhanger staan. De voorste staat boven de dissel, en de achterste zelfs boven de lichtbalk. Dat maakt de aanhanger niet alleen makkelijker om mee te rijden, maar de aanhanger neemt ook veel minder ruimte in op de camperplaats of camping. De fietsen, motorfietsen of scooters kunnen eenvoudig op de aanhanger worden gereden en met de beugel en spanriemen worden geborgd. De universele aanhanger heeft in basisuitvoering een leeggewicht van 215 kg en kan tot een maximale toelaatbare massa van 750 kilo worden beladen. Wie een hoger laadvermogen wenst: de Wheely is ook met een geremde 950 kilo as verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel