Grey Selection 150: nieuw actiemodel van LMC

LMC Grey Selection 150 camper

Grey Selection 150: nieuw actiemodel van LMC

De LMC Grey Selection ontleent zijn naam aan de elegante zilvergrijze kleur van de cabine en de bijpassende graphics op de opbouw.

Maar van een actiemodel zijn we gewend dat er meer is dan alleen het uiterlijk. Dat is ook nu het geval. LMC heeft de Grey Selection 150 voorzien van een aantal extra’s die normaal gesproken alleen optioneel geleverd worden. Verder zijn er nog drie speciale uitrustingspakketten voor de Grey Selection 150 verkrijgbaar.

Veel comfort en ruimte

De LMC Grey Selection 150 is een halfintegraal camper die wordt gebouwd op een Fiat Ducato. Hij heeft een lengte van 6,99 meter en het maximaal toelaatbare gewicht bedraagt 3.500 kg. “De speciale Grey Selection 150 biedt vier personen veel comfort en ruimte. Aan boord vindt u veel slimme detailoplossingen, van de garderobehaak bij de ingang, de verschillende USB-aansluitingen tot veel opslagruimte”, zegt Andreas Michels, Product Manager van LMC. Ook heeft de Grey Selection 150 een nieuw, fris interieur met hoogwaardige koudschuimmatrassen, geventileerde meubelen, keuken met driepits fornuis, een 140-liter koelkast en traploos dimbare plafondverlichting. De Fiat Ducato heeft bovendien handmatige airconditioning, cruisecontrol, achteruitkijkcamera en een Garmin navigatiesysteem.

Drie speciale uitrustingspakketten

LMC Grey Selection 150 camperNaast de uitgebreide standaarduitrusting biedt LMC ook drie op maat gemaakte pakketten waarmee de uitrusting van de Grey Selection 150 verder kan worden uitgebreid. Het “Winterpakket” omvat vloerverwarming, warmwatervoorziening en een luxe tapijt voor cockpit en woonkamer. Het “designpakket” heeft aluminium velgen, ASR en ESP met Traction+, een multifunctioneel stuurwiel en automatische airconditioning in de cabine. Het derde pakket, genaamd “Ready to go”, heeft onder andere een 20-inch LED-scherm met drievoudige tuner en dvd, satellietsysteem en een fietsendrager voor drie fietsen.