Ford Nugget Plus binnenkort volop leverbaar

Ford Nugget Plus buscamper

Ford Nugget Plus binnenkort volop leverbaar

Toen Ford afgelopen winter op de CMT de Nugget Plus presenteerde, werd gemeld dat er van deze buscamper in de eerste helft van 2018 een serie met een beperkte oplage (100 stuks) zou worden gebouwd.

Ford meldt nu dat de Nugget Plus binnenkort ongelimiteerd verkrijgbaar zal zijn. Uiteraard zal de Ford Nugget Plus ook te zien zijn op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Daar zal deze camper het belangrijkste nieuwtje op de stand van Ford zijn. Bij Ford zullen we ook een Ford Ranger met afzetunit Tischer en de Karmann Dexter 4×4 kunnen bewonderen.

De basis voor de Nugget Plus wordt gevormd door de Ford Transit Custom Combi met lange wielbasis (340 L2) en voorwielaandrijving. De ombouw tot camper wordt door Westfalia verzorgd. Door de 37 cm extra lengte heb je heel wat meer mogelijkheden. Zo heeft de Nugget Plus een was/toiletruimte met vast ingebouwd toilet en opklapbare wastafel. Het keukenblok bevat een tweepits kookstel, 40-liter koelkast, spoelbak en de benodigde bergruimte. Voor zowel het drinkwater en afvalwater is voorzien in een tank van 42 liter. Ook heeft de Nugget Plus een buitendouche. De Nugget Plus is verkrijgbaar met een 2 liter dieselmotor met naar keuze 130 of 170 pk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel