Flowcamper introduceert nieuw basismodel

Flowcamper Space

Flowcamper presenteert met de Space een nieuw basismodel

De nieuwe Flowcamper Space wordt aangeboden vanaf ongeveer 39.000 euro. Dat is dan wel in Duitsland, in Nederland komt daar helaas nog wel de BPM bij.

Evengoed is dit een zeer scherpe prijsstelling voor een buscamper op basis van de in Duitsland en Nederland razend populaire Volkswagen T6.

Je hebt daarmee immers een heel moderne personenbus die qua comfort en veiligheidsvoorzieningen ook uitstekend voor dagelijks vervoer geschikt is, en daarnaast dus ook als vrijetijdsvoertuig en camper te gebruiken is.

Flowcamper SpaceHet is het Duitse Hagen gevestigde Vanufaktur biedt voor deze scherpe prijs de Volkswagen T6 aan, die is voorzien van een (uitneembare) campermodule en bodem die grotendeels van echt hout zijn vervaardigd. Dat hout geeft over het algemeen toch iets meer sfeer aan het interieur toe en geeft ook een wat hoogwaardiger indruk. Achter de bestuurdersstoel, die dus niet draaibaar is, bevindt zich een module met 25-liter compressorkoelkast, grote lade, spoelbakje, water- en afvalwatertankje en éénpits gascomfoor. Het is uiteraard heel basic, maar voldoende voor de basisbehoeften.

Flowcamper SpaceDaarnaast heeft de camper een omklapbare achterbank, die makkelijk kan worden omgebouwd tot een driepersoons bed. In totaal kan de Flowcamper Space 8 zitplaatsen bevatten. Voor de (ook voor een camperkenteken) noodzakelijke stahoogte zorgt het hefdak, waarin zich nog 2 slaapplaatsen bevinden. Verder heeft de Flowcamper Space een standkachel op diesel, een huishoudaccu, diverse 12 Volt en USB-stopcontacten en een LED-lichtlijst.

Op aanvraag kan zowel het basisvoertuig als het meubeldecor in twee tinten worden uitgevoerd. De nieuwe Flowcamper Space is uiteraard te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel