Fixxter XXL Toyota buscamper

Fixxter XXL Toyota buscamper

Fixxter XXL Toyota buscamper

Compacte buscampers zijn door het geringe formaat uitstekend als dagelijkse auto in te zetten. Maar dat houdt vaak wel in dat er concessies aan bijvoorbeeld de kastruimte, het formaat van de koelkast en van het bed worden gedaan.

De Fixxter XXL Toyota is maar 35 centimeter langer maar biedt daardoor wel beduidend meer ruimte. Evengoed is de Toyota compact en wendbaar genoeg om voor dagelijks vervoer te gebruiken.

Veel leefruimte

In het interieur van de Fixxter XXL Toyota kun je de slaapbank verschuiven. Daardoor bepaal je zelf hoeveel leefruimte je hebt. Om een gezellige zitgroep te realiseren draai je de voorstoelen om en schuif je de bank naar voren. Als je meer ruimte nodig hebt dan schuif je de bank gewoon weer naar achteren. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails in de bodem.

Ruim bed

Het bed heeft een formaat van 200 x 135 centimeter. Optioneel kan het ook 10 centimeter langer worden geleverd. Maar ook in het standaardformaat is het bed van de Fixxter XXL Toyota buscamper al een maatje ruimer dan de bedden in de meeste compacte buscampers. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hardere of zachtere matras te bestellen.

Twee- of driezits achterbank

De slaapbank kan geleverd worden in een twee- en driezits uitvoering. Door de verstelbare lendensteun biedt de bank een prima zitcomfort.

Tent van hefdak kan worden opengeritst

De tent van het hefdak kan helemaal worden opgeritst. Ideaal voor mensen die graag naar de sterrenhemel kijken, van een overdaad aan frisse lucht en een panoramisch uitzicht houden of graag in het zonnetje liggen.

Bagage- en bergruimte

Wie met een groter gezelschap of wat langer er op uit gaat, weet hoe belangrijk het is om voldoende bagageruimte te hebben. Doordat de Fixxter XXL wat langer is, heeft deze relatief veel bagageruimte. Bovendien is er heel creatief met de beschikbare ruimte omgesprongen. De huishoudaccu bevindt zich bijvoorbeeld in de motorruimte en de watertank heeft een plekje gevonden in een holle ruimte van de carrosserie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de gasfles onder de camper te (laten) plaatsen. Ook de Porta Potti heeft een eigen opbergruimte gekregen.

Keuken met koelkast

De keuken is voorzien van 2-pits kookplaat met piëzo-ontsteking en rookglazen afdekplaten en een spoelbak. Aan de voorkant van de keuken zit een uitschuifbare keukentafel, welke je zo altijd bij de hand hebt. Optioneel is ook een grotere tafel leverbaar. Voorts is de keuken voorzien van een relatief grote koelkast.

Op basis van een nieuwe of gebruikte Toyota Proace

De Fixxter XXL wordt gebouwd op basis van een nieuwe of jong gebruikte Toyota Proace bestelwagen. Wie voordeliger uit wil zijn, kan de Fixxter XXL ook in bouwpakketvorm bestellen. Daarbij worden wel het slaaphefdak en de slaapbank voor je geplaatst en wordt er voor de keuring gezorgd. Je zorgt dan zelf voor het monteren en plaatsen van de meubels.