Facile-en-Route Campergids 2019 is verschenen

Facile-en-Route Campergids 2019

Facile-en-Route Campergids 2019 is verschenen

Al vele jaren brengt Facile Media de bekende campergids van Europa uit. Een gids, die jaarlijks wordt bijgewerkt. Inmiddels is, aan het begin van het seizoen, de bijgewerkte editie van 2019 is inmiddels verschenen.

Dit is alweer de 22e editie van deze bekende gids. Ook dit jaar is de Facile-en-Route Campergids Europa uitgebreider dan ooit en bevat nu informatie over meer dan 10.750 camperplaatsen.

De Facile-en-Route Campergids Europa bevat meer dan alleen maar een overzicht met camperplaatsen. Er is ook de nodige aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de regelgeving op het gebied van vrij overnachten in de besproken landen. Via een aantal kaartjes in kleur met een aanduiding van de locaties kun je eenvoudig de overnachtingsplaatsen in de diverse landen vinden. Alles is ingedeeld per land en vervolgens per deelstaat, provincie of regio weer een korte inleiding met situatiekaartjes.

Behalve camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings vind je er ook adressen van serviceplaatsen. Dat zijn speciale plaatsen voor het lozen en tanken van water. Uiteraard is alles voorzien van de benodigde GPS-coördinaten. De campergids is geheel in kleur uitgevoerd en heeft meer dan 4000 foto’s.

Je kunt de campergids, die € 26,50 kost, kopen bij o.a. Camperreiswinkel.nl, ANWB,  boekhandel en diverse camperbedrijven in België en Nederland.