Extra complete Knaus Van Ti Plus Platinum Selection

Knaus Van Ti Plus Platinum Selection

Extra complete Knaus Van Ti Plus Platinum Selection

Knaus introduceert een actiemodel van de compacte Van Ti Plus. Deze extra complete Platinum Selection is alleen leverbaar in de 650 MEG-indeling met enkele bedden.

De Van Ti Plus is een van de weinige campers die wordt gebouwd op de TGE-bestelwagen van MAN. Deze tegenhanger van de VW Crafter heeft een modern front en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen.

Daardoor biedt deze halfintegraal camper niet alleen veel vrijheid, maar ook veel veiligheid. Verder heeft de Van Ti Plus Platinum Selection volgens Knaus een buitengewone rijdynamiek, maximaal wooncomfort en een opvallend design. De Knaus Van Ti Plus is al niet karig uitgerust, als Platinum Selection is hij meer dan compleet. Bovendien is er volgens Knaus een flink prijsvoordeel, vergeleken met het standaardmodel met de bijbehorende uitrusting.

Exterieur

Knaus Van Ti Plus Platinum Selection Het exterieur van de Platinum Edition is uitgevoerd in grijs metallic en heeft gladde zijwanden in Campovologrijs. Verder kenmerkt deze uitvoering zich door speciale graphics en 17 inch lichtmetalen velgen. Het dynamische karakter van het voertuig wordt nog eens benadrukt door de moderne ‘Cateye Evolution’ achterlichten met opvallende nachtsignatuur en dynamische richtingaanwijzers met LED-technologie.

Interieur

Knaus Van Ti Plus Platinum Selection In het interieur heeft de Platinum Selection slijtvaste Active Rock-bekleding met speciale borduursels, sfeerverlichting, Midi-Heki met verlichting, chroompakket en een uitbreiding van de eenpersoonsbedden tot een groot ligvlak. Verder zijn de comfortstoelen voor de piloot in de bestuurderscabine draaibaar en in hoogte verstelbaar en de voor- en zijruiten kunnen worden verduisterd.

Uitrusting

De technische uitrusting omvat digitale radio-ontvangst (DAB+), een multifunctioneel stuurwiel, een MAN Media Van business navigatiesysteem, een start-stopsysteem met remenergie regeneratie, een achteruitrijcamera en talrijke rijhulpsystemen voor maximale veiligheid: bijv. slaperigheidsdetectie, cruise control met snelheidsbegrenzer, hulp bij het wegrijden op een helling, noodremassistentie en multi-collision brake. De Platinum Selection is ook uitgerust met airconditioning, BWT waterfilter systeem, Truma iNet systeem, CP-Plus bedieningspaneel en complete Oyster 60 Premium Twin antennesysteem met 32″ LED TV en prewiring voor TV in het slaapgedeelte.

Voorts heeft de Van Ti Plus Platinum Selection heeft ook een voortentlamp met bewegingsmelder, elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels, antraciet luifel, serviceluik aan de bestuurderszijde, een handige gasfleslade en 2-zone luchtvering op de achteras om het rijcomfort te verbeteren en de voertuighoogte te reguleren. Tot de exclusieve uitrusting behoren ook de premium carrosseriedeur met meervoudige vergrendelingen en raam met plisségordijn, geïntegreerd parapluvak en multifunctionele tas in Knaus-design. Dankzij de hordeur en het grote te openen raam met hor aan de voorkant, komt er veel licht en frisse lucht binnen.