Extra compleet uitgevoerde Dethleffs Trend Edition

Dethleffs Trend Edition camper

Extra compleet uitgevoerde Dethleffs Trend Edition

De niet zo lang geleden geïntroduceerde Trend-campers behoren vanwege de aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding tot de bestsellers van dit Dethleffs. Deze Trend serie is erg interessant voor beginnende en prijsbewuste camperaars en heeft daardoor al een grote schare liefhebbers tot een aankoop weten te overtuigen.

Voor wie nog net iets meer wil, heeft Dethleffs een aantal Trend Edition-modellen aan deze serie toegevoegd. Deze nieuwe, extra compleet uitgevoerde halfintegraal campers zullen eind deze maand hun debuut maken op de Caravan Salon 2019 in Düsseldorf.

Om de prijs/prestatieverhouding zo gunstig mogelijk te kunnen houden, heeft Dethleffs gekozen voor de drie populairste indelingen. Deze worden gebouwd op een Fiat Ducato met 120 pk Euro 6 dieselmotor.

Drie indelingen

Dethleffs Trend Edition camperZoals gezegd, zal de Dethleffs Trend Edition verkrijgbaar zijn in drie indelingen. Een indeling heeft een lengte van minder dan zeven meter. Deze T 6717 EB is voorzien van enkele bedden en een gecombineerde douche-, was- en toiletruimte. De twee andere zijn 7,40 m lang en hebben een eilandbed. De T 7051 DBM en T 7051 EB beschikken bovendien over een badkamer met aparte douche, welke door een deur van de voorruimte kunnen worden gescheiden.

Extra compleet

De normale Dethleffs Trend is al behoorlijk compleet uitgerust maar de uitrusting van de Trend Edition doet daar nog een schepje bovenop. Zo heeft de Trend Edition onder meer de mogelijkheid om de enkele bedden tot tweepersoonsbed samen te voegen, een garage met twee deuren en een raam in de verbindingskap tussen cabine en opbouw. Het basisvoertuig (Fiat Ducato) is voorzien cruise control, centrale vergrendeling, LED-dagrijverlichting, verchroomde accenten in het dashboard alsmede een lederen stuurwiel en de versnellingspookknop. Optioneel kan de Trend Edition ook besteld worden met fraaie ‘automotive’ ramen. Ook het hefbed boven de zitgroep is altijd optioneel.

Alleen in wit

De Trend Edition is alleen verkrijgbaar in de buitenkleur wit. In het interieur zien we het moderne Rosario Cherry houtdecor en fraaie, bijpassende stoffering. Net als de normale Dethleffs Trend heeft ook ‘Edition’ een extra brede ingangsdeur en een hagelbestendig GFK-dak. Ook heeft deze serie 7-zone-matrassen van klimaatregulerend materiaal, soft-close kastdeurtjes, een overspanningsbeveiliging voor de elektrische installatie (EBL), een grote koelkast met vriesvak, een driepits kookplaat en grote laden in het keukenblok.