Eura Mobil Profila T 590 FB

Campersite.nlEura Mobil breidt de succesvolle Profila lijn naar beneden toe uit met de compacte Profila T 590 FB, welke op de CMT zal worden gepresenteerd.

 

Ook deze betaalbare semi-integraal camper (leverbaar vanaf ca. € 50.000 excl. BPM) beschikt al over een garage en een dubbele, verwarmde bodem met bergruimte.

De toegangsdeur van de garage is 110 cm hoog, waardoor er ook grotere spullen in kunnen worden opgeborgen. Ook in de verwarmde dubbele bodem is uiteraard de nodige bergruimte voorzien.

 

Campersite.nlBoven de garage bevindt zich uiteraard het tweepersoons bed, waaronder zich ook de kleerkast bevindt. De L-vormige zitgroep laat zich eenvoudig tot derde slaapplaats. Tegenover de zitgroep bevindt zich de kast voor de televisie, met daaronder een uitklapbaar zitje. De keuken is voorzien van een 3-pits kookplaat en een koelkast met een inhoud van 97 liter.

 

De carrosserie en de wanden zijn vervaardigd van hagelbestendig polyester, waarbij de beplating is verlijmd wat bijdraagt aan een stabiel geheel en een lange levensduur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel