Elnagh presenteert eerste buscamper

Elnagh E-Van 2 buscamper

Elnagh presenteert E-Van 2 buscamper

Elnagh had tot nu toe geen buscampers in het assortiment. De Italiaanse camperbouwer leverde uitsluitend alkoof campers en (semi-)integraal campers. Maar komend najaar komt daar verandering in als Elnagh haar eerste buscamper op de markt brengt.

De nieuwe Elnagh buscamper heet E-Van 2. Hoewel je vanwege de naam zou denken dat het een tweepersoons buscamper is, is hij toch echt voorzien van drie slaapplaatsen.

Compleet en luxueus

Ook deze nieuwe camper bouwt Elnagh op basis van de vertrouwde Fiat Ducato. De E-Van 2 is voorzien van een 150 pk MultiJet motor met automatische versnellingsbak. Het rijcomfort wordt verhoogd door de elektrisch bedienbare spiegels en centrale vergrendeling met afstandsbediening terwijl de 16 inch lichtmetalen velgen niet alleen fraai zijn maar ook de wegligging verbeteren. Elnagh heeft de E-Van 2 voorzien van een riante standaarduitrusting. De E-Van 2 is standaard uitgerust met onder meer een luifel, Heki-dakluik, hordeur en cabineverduistering en afvalwatertank.

Indeling

Elnagh E-Van 2 buscamperAchterin in de camper vinden we een dwars geplaatst tweepersoonsbed. Dat is opklapbaar uitgevoerd. Daardoor kun je op die plaats ook grotere bagagestukken zoals een fiets meenemen. Direct voor het bed vinden we aan de linkerzijde de gecombineerde was/toiletruimte en aan de rechterzijde de keuken. Achter de draaibare voorstoelen vinden we de zitgroep. De tafel is voorzien van een extra, draaibaar blad zodat je er vanaf alle zitplaatsen goed bij kunt. De zitgroep kan worden omgebouwd naar een derde slaapplaats. Het interieur is afgewerkt in een lichte houttint en beige ecolederen bekleding en het dak van de camper is hagelbestendig uitgevoerd.