Eclipse navigatiesysteem met uitneembare TomTom

Campersite.nlEclipse introduceert de AVN4429, een 2-Din navigatie- en multimediasysteem voor vaste montage. Interessant van dit systeem is vooral het feit dat je het navigatiedeel (van TomTom) er uit kan nemen.

 

Dit bekende navigatiesysteem zou in de Eclipse nog beter dan normaal moeten functioneren omdat er gebruik kan worden gemaakt van de meegeleverde, externe GPS antenne en ook de speedpulse aangesloten kan worden voor een nog nauwkeuriger navigatie, ook in tunnels.

De risico´s op diefstal zijn door de uitneembare TomTom, net als bij autoradio´s met uitneembaar frontje (mits uitgenomen..) een stuk kleiner, en je kan het systeem ook portable gebruiken als je te voet of met een andere auto naar een onbekend adres moet.

 

Campersite.nlVerder heeft de Eclipse AVN4429 alle eigenschappen die je van multimediasysteem kan verwachten. Het systeem is voorzien van een 4 x 50W versterker en een Bluetooth verbinding voor de mobiele telefoon.

 

De bedieningsfuncties van de RDS radio, CD/DVD speler, iPod (met optionele kabel) en USB stick gaan alle via het touchscreen scherm van het navigatiedeel.  De functieverlichting is naar keuze rood of groen instelbaar.

 

Uiteraard kost het systeem nogal wat meer dan een standaard navigatiesysteem en autoradio, de winkelprijs is €1099,- incl btw.