Eberspächer Hydronic vloeistofverwarming voor campers

Eberspächer Hydronic S3 Economy

Eberspächer Hydronic S3 Economy vloeistofverwarming voor campers

ZOETERMEER – Verwarmingsspecialist Eberspächer presenteerde op de Caravan Salon in Düsseldorf haar nieuwste verwarmingsunit voor campers.

Het betreft de Hydronic S3 Economy. Deze verwarmingsunit werkt op diesel zodat er geen extra gasfles voor benodigd is. De Hydronic verwarmingsunit kan ook worden bediend via een app op de tablet of smartphone of tablet, of via de internetbrowser van de laptop.

Dat maakt het niet alleen makkelijk om de verwarming vanuit de luie stoel te bedienen, maar biedt ook de mogelijkheid om de verwarming op afstand hoger en lager te zetten. Dat kan handig zijn als je een dagje bent skiën of wandelen, of vlak voordat je met de camper op stap gaat. Dan stap je in een heerlijk verwarmde camper, wat wel zo prettig is.

Eberspächer Hydronic S3 Economy

Omdat de Eberspächer Hydronic S3 Economy een vloeistofverwaming is, zijn er in tegenstelling tot heteluchtverwarming geen grote verwarmingskanalen benodigd om de warmte goed te verdelen. Bovendien zijn de afmetingen van de unit heel beperkt en de inbouwmogelijkheden heel flexibel. Daardoor kun je de Hydronic S3 ook achteraf in de camper inbouwen. Je kunt de verwarming niet alleen via de EasyStart Web app bedienen, maar ook gewoon via het bedieningspaneel. Nieuw bij Eberspächter is ook het feit dat je de EasyStart Web app nu ook met de smartwatch kunt bedienen.

Eberspächer Airtronic

Ook kan de Hydronic worden aangesloten op het koel- en verwarmingssysteem van de motor. Zo kan de verwarming tegelijkertijd het voorste gedeelte van de camper verwarmen en ook de motor voorverwarmen. Wie er prijs op stelt dat de verwarming extra snel zijn werk doet, kan de Hydronic ook uitbreiden met de Airtronic heteluchtverwarming van Eberspächer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel