DWT oppompbare bustent

Isola bustent van DWT

Vrijstaande, oppompbare bustent

ZOETERMEER – Als eigenaar van een buscamper heb je maar een beperkte ruimte tot je beschikking. Zowel om te leven, als om spullen op te bergen. Dat betekent ook, dat als je je leefruimte middels een bustent wilt vergroten, dat die tent ook weer een aanslag op je bergruimte doet.

Dan is een oppompbare bustent misschien een stuk handiger. Die is niet alleen razendsnel op te zetten, maar heeft ook geen stokken zodat de tent een stuk makkelijker is op te bergen.

Het is dan ook niet zo gek dat we de laatste tijd niet alleen meer buscampers, maar ook steeds meer oppombare bustenten zien. De nieuwe Isola Air van DWT-Zelte is ook zo’n oppompbare bustent, welke met een dubbelwerkende luchtpomp in enkele minuten op kan worden gezet. Door het grondvlak van 3 bij 3 meter is er niet alleen prima plaats om comfortabel te kunnen zitten maar ook om de nodige bagage kwijt te kunnen.

De ingangen aan de voorkant en de rechter zijkant zorgen voor meer dan voldoende ventilatie bij warme dagen. De deur aan de voorzijde kan bovendien ook met muskietengaas worden afgesloten zodat je nagenoeg mugvrij in de tent kunt zitten. Door het ingenaaide grondzeil blijft het interieur van de tent en camper schoon en droog. Er zijn verschillende adapters voor de verbinding met de bus verkrijgbaar. Optioneel kan men ook een slaaptent verkrijgen. De winkelprijs van de Isola Air ligt rond de 529 euro.