Drie nieuwe modellen bij Sunlight in seizoen 2013

Sunlight, dat qua omzet dit jaar een record boekte, introduceert voor komend seizoen drie nieuwe indelingen; twee semi-integraal campers en een alkoof camper.

Het Sunlight programma telt in modeljaar 2013 daarmee totaal dertien modellen campers, verdeeld over twee opbouwvarianten.

De T 59 is het kleinste model in het programma van Sunlight. Ondanks de geringe lengte van nog geen 6 meter biedt de camper voldoende ruimte voor vier personen. De gezellige zitgroep wordt gevormd door de langsbank en draaibare voorstoelen, en biedt slaapplaats aan twee personen. Meer slaapruimte bevindt zich in het optionele volwaardie tweepersoons hefbed, dat van de compacte T 59 een waar ruimtewondertje maakt.

De T 68 is de tweede nieuwelig in het programma van Sunlight. Achterin deze camper vinden we twee enkele bedden en een aangrenzende natte cel met separate doucheruimte.

Het nieuwe alkoof model, de A 72, heeft achterin een stapelbed en bovendien een dubbele dinette. Hiermee beidt de camper voldoende slaap- en zitruimte voor zes personen.

Aan het buitenontwerp heeft Sunlight niets veranderd, maar alle voertuigen zijn met ingang van modeljaar 2013 wel standaard uitgerust met een hagelbestendig polyester dak. Aan de interieurs is op detail hier en daar het nodige verbeterd. Zo zijn de zitgroepen van enkele integraal modellen verbeterd. De T 69 heeft voortaan standaard een L-zitgroep en bij de T 64 en T67 is standaard een vijfde zitplaats mogelijk.