Dordrecht Open 2015

Dordrecht Open

De nieuwste campers van Adria, Hobby en Sun Living op Dordrecht Open

DORDRECHT – Ook dit jaar staat het evenement Dordrecht Open in het teken van de noviteiten van de merken Hobby, Adria en Sun Living. Dit evenement sluit mooi aan op de op de Caravan Salon (29 augustus tot en met zondag 6 september) zodat je de nieuwe 2016 modellen van de genoemde merken die je in Düsseldorf al even hebt kunnen zien, tijdens Dordrecht Open nader kunt gaan bekijken.

Omdat dit evenement door de importeurs zelf wordt georganiseerd waarbij ook de dealers in grote getale aanwezig zullen zijn, kan men hier prima terecht met alle mogelijke vragen.

Hobby
Aan de Pieter Zeemanweg 170, op slechts 2 minuten rijden van de Adria locatie, worden de nieuwe campermodellen van Hobby. Het All-Inclusive principe geldt nu ook voor de meeste Hobby kampeerauto’s. Dus geen dure extra pakketten meer, maar alles er-op en er-aan. Van dakluifel tot aan verwarmde afvalwatertanks en multimediapakketten. Dus ook nu geldt voor de Hobby kampeerauto’s: geen lange optelsom van meer prijzen.
Uw eigen Hobby dealer heet u graag welkom tijdens Dordrecht Open van 5 t/m 13 september. Hobby vindt u aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht.

Adria & Sun Living
Adria & Sun Living organiseren het evenement vanuit het Postillion Hotel in Dordrecht. Zowel binnen als buiten staat een grote collectie Adria en Sun Living modellen opgesteld. Op campergebied valt er heel wat nieuws te bekijken: zo zijn de geheel vernieuwde Compact modellen te bekijken. Het model dat in 2008 bij de introductie werd uitgeroepen tot NKC Kampeerauto van het Jaar, heeft een ware metamorfose ondergaan maar is nog altijd compact van afmeting: 2,12 m. breed en slechts 5,99 m of 6,60 m lang. Daarnaast groot nieuws op het gebied van de alkoof modellen. Na een tijdje afwezig te zijn geweest, is het model nu helemaal terug van weggeweest. Uiteraard voorzien van Adria kenmerken als de polyester opbouw, panoramavenster in de aerodynamisch gevormde alkoof-kap en verkrijgbaar in twee uitrustingsnivo’s. Gezien de beschikbaarheid zal het model waarschijnlijk pas vanaf dinsdag 8 september in Dordrecht te zien zijn.

Sun Living, het dochtermerk van Adria dat ook in de moderne fabriek in Novo Mesto wordt geproduceerd is voor het nieuwe seizoen uitgebreid met 2 indelingen: de Lido S 45 SC is een semi-integrale camper van 6,99 m lang met queensbed achterin. De gescheiden douche- en toiletruimte verhogen het comfortniveau in dit model. Ook bij de crossover modellen is een indeling toegevoegd; de Lido M 50 SL. Dit model biedt dankzij de enkele bedden achterin en het hefbed boven het salon 6 slaapplaatsen, is uitgerust met een 150 l koelkast en heeft een totale lengte van 7,40 m. Alle Sun Living modellen, van buscamper t/m alkoof staan op een Fiat Ducato chassis.

Een grotere collectie Adria en Sun Living vindt u nergens in de Benelux. Alleen tijdens Dordrecht Open worden de meeste modellen op 1 plek getoond. Adria en Sun Living zijn te vinden in de Congreshal van het Postillion Hotel in Dordrecht, Rijksstraatweg 30.
Parkeren en entree zijn bij beide locaties gratis. Openingstijden: dagelijks van 10.00 u. tot 17.00 u. Meer informatie over Dordrecht Open is te vinden op www.dordrechtopen.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel