Dometic toont op CMT nieuwe programma luifels

Dometic Prostor luifel

De bekende Prostor luifel zijn voortaan bij Dometic te koop

STUTTGART – Dometic, dat onlangs het programma luifels van Prostor heeft overgenomen, heeft deze uitbreiding nu integraal in het leveringsprogramma opgenomen.

Op de CMT in Stuttgart zal de Dometic Group haar nieuwe programma luifels voor het eerst aan het publiek tonen. Dometic presenteert de luifels en markiezen tonen op haar beursstand E12 in Hal 7. De CMT vindt plaats van 17 tot en met 25 januari 2015.

Nu de luifels en markiezen van Prostor voor een flinke aanvulling op het programma hebben gezorgd, laat het omvangrijke programma van Dometic wat betreft luifels en markiezen ook weinig meer te wensen over. Er zijn van 1,50 meter tot 6 meter lengte en van 1,75 meter tot 2,75 meter diep. Zo is voor iedere camper een perfect passende luifel of markies leverbaar. Naar wens kan de bediening handmatig of volautomatisch geschieden. Zo biedt Dometic een oplossing voor iedere camperaar, en dat in de vertrouwde en herkenbare Prostor kwaliteit met een hoogwaardige afwerking en unieke details.

Bovendien kan de consument zich voor service en garantie beroepen op het gehele, wijd vertakte servicenetwerk van Dometic. Eventuele problemen kunnen zodoende snel en naar tevredenheid worden opgelost.

Joachim Kinscher, President Dometic EMEA, is zichtbaar trots en tevreden: „We zijn trots, dat we vanaf nu ieder klant een compleet gamma aan bescherming tegen zon en regen kunnen bieden, dat bovendien precies past bij het voertuig van onze klant.“