Dit jaar wél een CamperExpo

CamperExpo 2022

Dit jaar wél een CamperExpo

De beurs CamperExpo, die normaal gesproken ieder jaar in Expo Houten wordt gehouden, kon vanwege de coronapandemie de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Dit jaar ziet het er gelukkig beter uit.

De beursorganisatie laat weten dat CamperExpo 2022 gelukkig wel door kan gaan. Zo is er, na een periode dat de ene na de andere beurs werd afgelast, weer eens een kampeerbeurs om naar uit te kijken.

Nieuwe & gebruikte campers

Op dit moment is het team van CamperExpo druk bezig om voor een onvergetelijke editie van CamperExpo 2022 te zorgen. Deze zal plaats vinden van 18 tot en met 20 maart 2022 in Expo Houten. Zelf noemt CamperExpo zich “de meest complete camperbeurs”. Dat is, met de vrij geringe oppervlakte, misschien een beetje te enthousiast maar het geeft wel aan dat men er zin in heeft. Sowieso biedt CamperExpo een vrij uniek aanbod. Het was namelijk de eerste Nederlandse camperbeurs waar zowel nieuwe als gebruikte campers te zien waren. En die zijn er ook nu nog te zien, gecombineerd met een flinke hoeveelheid accessoires en overige informatie. Op die manier biedt CamperExpo een behoorlijk compleet aanbod van wat er op het gebied van campers en toebehoren te krijgen is.

Persoonlijk contact

CamperExpo wordt traditioneel in Expo Houten (bij Utrecht) georganiseerd, duurt doorgaans drie dagen en wordt gemiddeld door zo’n 15.000 camperliefhebbers bezocht. De beurs heeft een kleinschalig en laagdrempelig karakter. Dat maakt het bezoek aan deze beurs tot een uitermate prettige bezigheid. Er zijn gemiddeld ongeveer honderd standhouders. Dat zijn over het algemeen geen grote importeurs maar dealers. Het contact tussen bezoeker en standhouder is daardoor ook een stuk persoonlijker. De bezoekers van CamperExpo weten dat directe en persoonlijke hogelijk te waarderen. Het is voor de bezoekers op die manier namelijk makkelijker om zo nu en dan eens wat verder door te vragen om zo informatie te krijgen die je anders niet zo gauw zou vinden.

Vrijdag 18 t/m zondag 20 maart

De edities van 2020 en 2021 konden helaas niet door konden gaan. De dertiende editie gelukkig wel. CamperExpo 2022 wordt gehouden van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart in Expo Houten (vlak bij Utrecht). CamperExpo is gedurende die dagen dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is nog een héél klein voorbehoud. Niemand kan immers precies voorspellen hoe het verder met de verspreiding van het coronavirus zal gaan. Maar de kans dat de beurs door kan gaan is toch zo goed als honderd procent.

Kaartjes

Op dit moment is het alleen mogelijk om een kaartje voor een beursdag met tijdslot te bestellen. Wie reeds een ticket had gekocht of gekregen voor de editie van 2020 of 2021: alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data.